Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.03.2023 00:17

A fost semnat acordul de asociere pentru...


A A

Construirea centurii ocolitoare a orașului Titu!

Construirea centurii ocolitoare a orașului Titu!

*Consiliul Județean Dâmbovița este liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioarea și Produlești *„Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița”

 

Încă o veste bună pentru dâmbovițeni! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a semnat ieri acordul de asociere pentru construirea centurii ocolitoare a orașului Titu, CJD fiind liderul acestei asocieri din care mai fac parte localitățile Titu, Braniștea, Sălcioarea și Produlești. Cu acest prilej, președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat că, în câteva zile, administrația județului va lansa licitația publică de realizare a studiului de fezabilitate prin care se va găsi cea mai bună variantă a acestei centuri.

,,Centura ocolitoare a orașului Titu va crea toate condițiile necesare dezvoltării întregii zone. Vom avea o cale de acces economică și rapidă pentru transportul de mărfuri în zonă, dar vom crește și gradul de siguranță pe drumurile publice din județul Dâmbovița.  Noul proiect al Consiliului Județean Dâmbovița se alătură demersului inițiat încă din 2020, prin care ne-am propus o infrastructură modernă în jurul tuturor centrelor urbane din județul Dâmbovița, respectiv:  - Inelul 2 de Centură al Municipiului Târgoviște! Valoarea estimată este de aproximativ 147.000.000 de euro; - Inelul de Centură Pucioasa- Fieni! Suma necesară pentru aceasta investiție se ridică la aproape 158.000.000 de euro; - Centura Municipiului Moreni! Valoarea aproximată a întregului proiect fiind de 35.000.000 euro; -  Centura orașului Găești, proiect în totalitate al Consiliului Județean Dâmbovița. Investiția se ridică la 89.000.000 de lei’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții coerente și eficiente în industria din Apărare
Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară
2 operatori economici, închiși după controlul DSVSA
Datul cu părerea...
Dâmbovițenii, speriați de creșterea inflației
Kremlinul absurd
Fonduri guvernamentale pentru infrastructura școlară
Daruri pentru Căminul de Bătrâni de la Bălteni
Gata cu radarele ascunse și mașinile de poliție neinscripționate
Solicitări tot mai mari pentru dispozitive medicalePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale