Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.05.2020 12:38

ANUNȚ DE MEDIU


A A

"CONSTRUIRE CORP ADMINISTRATIV CU SPAȚII PENTRU PERSONAL..."

SC KABLUTRONIK SRL, cu sediul în com. Ulmi, sat Ulmi, str. Principală nr.277 B, jud. Dâmbovița,  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmbovița în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „CONSTRUIRE CORP ADMINISTRATIV CU SPAȚII  PENTRU PERSONAL P+1, HALĂ DE PRODUCȚIE/ DEPOZITARE PARTER, BAZIN DE RETENȚIE TEMPORARĂ APE MENAJERE, BAZIN STOCARE APE PLUVIALE ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN”, propus a fi amplasat în com. Ulmi, sat Ulmi, str. Principală, nr.277 B,  jud. Dâmbovița . Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la  sediul autorității competente pentru protecția mediului A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, jud. Dâmbovița, în zilele de luni - vineri , între orele 9,00 – 14,00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta observații/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile calendaristice  de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Metalurgia, în repaus
"Construire și echipare secție (pentru prelucrare și fasonare sticlă plata) cu vestiare, birouri și racorduri la utilități"
"Întreținerea și repararea autovehiculelor din parcul auto propriu"
"Realizare lac de agrement prin exploatarea agregatelor minerale"
Uzina Automecanica Moreni a fost evaluată de Ministerul Economiei
"Construire Centru Comercial, gospodărie de apă și împrejmuire..."
"Construire Centru Comercial..."
"Extindere și branșament gaze naturale pentru DOBRE DANIELA GABRIELA"
"Introducere in intravilan pentru construire cimitir eparhial"
Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Targoviste reia activitatea de Relatii cu Utilizatorii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Umilirea seniorilor

Dacă ar fi să mă fac „avocatul diavolului” aș pleda întru apărarea acestui guvern păstorit de Ludovic Orban, spunând că de vreme ce se încăpățânează să nu aplice creșterea de 40% de la 1 septembrie, conform legii promulgate de președintele Klaus Werner Iohannis, înseamnă că nu are de unde să scoată banii necesari, nici chiar din piatră seacă. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale