Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.05.2022 00:13

Pentru că ,,a făcut jocuri cu alte partide politice’’, Organizația PSD Dâmbovița a reacționat prompt!


A A

Constantin Maricescu, zburat din funcția de viceprimar al Aninoasei!

Constantin Maricescu, zburat din funcția de viceprimar al Aninoasei!

*„Cazul Maricescu este un exemplu foarte bun pentru cei care nu respectă decizia  pe care o luăm în cadrul organizației”

 

Constantin Maricescu și-a pierdut funcția de viceprimar al comunei Aninoasa! Acesta a fost sancționat de conducerea Organizației PSD Dâmbovița, după ce s-a descoperit că fostul edil de la Aninoasa face ,,jocuri cu alte partide politice’’. Decizia de sancționare a fost luată în cadrul Comitetului Politic Executiv al PSD Dâmbovița de la sfârșitul săptămânii trecute.

„Cazul Maricescu este un exemplu foarte bun pentru cei care nu respectă decizia  pe care o luăm în cadrul organizației. Am spus foarte clar și anul trecut și astăzi că nu accept, cât voi fi președintele acestei organizații, nicio altă discuție din partea colegilor mei cu alte partide politice sau alte jocuri făcute în anumite localități. D-ul Constantin Maricescu a fost susținut de noi, de Organizația PSD Dâmbovița, pentru a ocupa în primul rând funcția de consilier. Vă aduc aminte că a fost pe locul 2 pe listă și ulterior alegerilor din 2020, când am avut majoritate, a fost susținut de PSD Dâmbovița pentru a ocupa funcția de viceprimar.

Am respectat decizia Organizației PSD Aninoasa de a schimba viceprimarul și nu în ultimul rând i-am transmis și personal d-ului Constantin Maricescu că atâta timp cât nu respectă decizia noastră și a organizației locale eu nu voi fi de acord să susțin în funcții publice vreun coleg care are alte jocuri personale decât acelea de echipă și anume jocul echipei PSD Dâmbovița. Deocamdată este membru de partid, nu i-am retras sprijinul politic... Constantin Maricescu nu a respectat deciziile politice luate la nivelul Organizației PSD Aninoasa și la nivelul Organizației PSD Dâmbovița, a făcut jocuri cu alte partide politice”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la partid.  

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale