Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2022 00:14

La Târgoviște,


A A

Consiliul Local sprijină modernizarea sediului Poliției

Consiliul Local sprijină modernizarea sediului Poliției

*Sediul poate fi supus unor ample lucrări de reabilitare, modernizare și dotat corespunzător, iar în acest mod vor fi asigurate condiții optime de desfășurare a activității pentru cei 150 de polițiști care lucrează în cadrul acestei instituții din structura Ministerului de Interne

 

În ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, a fost aprobat proiectul privind încheierea unui acord de parteneriat între Ministrul Afacerilor Interne, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița și municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local. În luna aprilie 2022, sediul Poliției Târgoviște a intrat în proiectarea Ministerului de Interne. Tot de atunci, clădirea din microraionul XII în care funcționa în condiții de provizorat Poliția Municipiului Târgoviște a devenit proprietatea Ministerului de Interne.

Astfel, sediul poate fi supus unor ample lucrări de reabilitare, modernizare și dotat corespunzător, iar în acest mod vor fi asigurate condiții optime de desfășurare a activității pentru cei 150 de polițiști care lucrează în cadrul acestei instituții din structura Ministerului de Interne. Recent, și comisarul-șef al Poliției, Adrian Antofie, preciza că sediul va fi recompartimentat și dotat, la standardele europene de astăzi.

Cei 20 de aleși locali prezenți la întâlnire nu au stat pe gânduri și au aprobat în unanimitate acest proiect de hotărâre. Urmează ca în scurt timp să venim și cu detaliile tehnice legate de investiția modernizării sediului Poliției Târgoviște. Este pentru prima dată după Revoluția din 1989, când sediul Poliției va complet modernizat integral.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Stabilitatea vine de la Berlin
Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători
A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714
Programul „Masa caldă” cuprinde 5 școli
Marșul Antiviolență, la Târgoviște
Utilajele de deszăpezire, pregătite pentru sezonul rece
Stabilitatea vine de la Berlin
Sprijin oferit Centrului pentru vârstnici din Răcari
Eveniment de înaltă ținută științifică la Universitatea „Valahia”
Pensionarii se mobilizează pentru creșterea punctului de pensie cu 15%


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale