Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2021 00:15

Ieri,


A A

Conflict violent între doi elevi din Târgoviște

Conflict violent între doi elevi din Târgoviște

*Ieri, în jurul orei 12:00, la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna”, din Târgoviște, în pauza dintre orele de curs a avut loc un incident cu violență între doi elevi minori, clasa a VII-a

 

Potrivit unei informări făcute de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița, ieri, în jurul orei 12:00, la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna”, din Târgoviște, în pauza dintre orele de curs a avut loc un incident cu violență între doi elevi minori, clasa a VII-a. În urma unei solicitări făcute de un cadru didactic, la fața locului s-au prezentat un echipaj medical și unul de poliție.

Din primele informații rezultă faptul că elevului agresat i-au fost acordate îngrijiri medicale, la acest moment fiind în afara oricărui pericol, aflându-se la domiciliu. Organele abilitate de poliție efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Conducerea unității de învățământ desfășoară o anchetă internă.

CJRAE Dâmbovița va asigura, prin consilierul școlar, activități de consiliere individuală a elevilor implicați, cu acordul părinților, precum și activități de prevenire a violenței prin grupul de acțiune anti-bullying constituit la nivelul școlii, din care fac parte atât cadre didactice, cât și reprezentanți ai elevilor, părinților și autorităților locale. Conducerea IȘJ Dâmbovița a reacționat în urma acestui eveniment.

,,Este un incident regretabil, posibil generat și de diminuarea abilităților de relaționare ale elevilor în contextul pandemiei. Inspectoratul școlar va verifica aplicarea legislației în vigoare, în funcție de constatările rezultate în urma anchetei interne a unității de învățământ”, a fost mesajul transmis de inspectorul general al IȘJ Dâmbovița, Cătălina Homeghiu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

64% promovabilitate la concursul pentru directori de școli
Festivalul Național „Crizantema de aur”: Celebrăm Tinerețea Romanței
Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final
Doar 2200 de elevi au fost imunizați împotriva COVID-19
Când avem Același Tată...
Târnosirea bisericii mănăstirii Pătroaia
Holocaustul văzut prin ochii tinerei generații
Expoziția de ceramică, grafică și gravură „EX – AEQUO”
Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850 - 2020”
Spre viață veșnică!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale