Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2022 00:14

PSD Dâmbovița se întărește în teritoriu pentru alegerile din 2024!


A A

Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!

Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!

*„Echipele alese  au o misiune clară pentru 2024: câștigarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale”

 

Cornești, Crevedia, Niculești și Comișani sunt organizațiile locale ale Partidului Social Democrat care și-au ales noile structuri de conducere la sfârșitul săptămânii trecute și care s-au bucurat de prezența conducerii PSD Dâmbovița! Sarcina noilor aleșilor locali social democrați din județul Dâmbovița este clară și fără echivoc… câștigarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale din anul 2024.

„E nevoie de multă muncă, de lucru în echipă și de unitate! Sunt lucruri obligatorii dacă vrem să consolidăm tot ce am construit până acum, dar și să facem pași mari înainte pe drumul bun pe care ne aflăm. Avem de partea noastră proiectele fiecărui primar PSD, ale consilierilor locali și județeni, investițiile pe care le derulăm la nivelul administrației județului Dâmbovița, dar și suportul parlamentarilor PSD Dâmbovița. Sunt lucruri pe care le-am cerut și le-am prezentat în conferințele de alegeri din organizațiile PSD Crevedia, Niculești și Comișani.  Echipele alese  au o misiune clară pentru 2024: câștigarea alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Președinții aleși, Petre Florin la Crevedia,  Soare Dorinel la Niculești și Bătrânu Ion la Comișani, dar și colegii din birourile politice locale au toată susținerea noastră. Îi vom sprijini în toate proiectele administrative și politice. Felicitări tuturor și spor la treabă!”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

„Vom reuși să schimbăm în bine viața oamenilor”

 Cu o zi înainte a fost aleasă și noua echipă de conducere a organizației PSD Cornești! Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan prin aceste conferințe de alegeri  se intenționează să se întărească organizațiile PSD din toate localitățile județului și să fie revigorate cele care, la ultimele alegeri, au avut rezultate mai puțin bune.

„Felicităm noua echipa a PSD Cornești condusă de Gheorghe Florin. Misiunea proaspetei echipe de conducere este aceea de a câștiga toate alegerile din 2024: locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale. Le vom fi alături și, împreună, vom reuși să schimbăm în bine viața oamenilor din Cornești”, a punctat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”
Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!
„OUG pe energie va fi modificată în maxim o lună”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale