Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.06.2015 00:21

Ieri, la Târgoviște


A A

Conferința Județeană Extraordinară a Ligii Aleșilor Locali PSD

Conferința Județeană Extraordinară a Ligii Aleșilor Locali PSD
La Conferința Județeană Extraordinară a Ligii Aleșilor Locali Dâmbovița au participat și președinții partidelor aliate

❚ Sute de primari și consilieri locali social-democrați dâmbovițeni și-au dat întâlnire la Clubul Studenților ❚ Miniștrii Rovana Plumb, Marius Nica și Eugen Teodorovici, deși au confirmat participarea la Conferință, nu au mai reușit să ajungă din diverse motive ❚ Dezamăgiți, participanții și-au expus problemele și nemulțumirile secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi ❚ Aleșii locali au votat în unanimitate adoptarea unei Rezoluții de susținere a lui Adrian Țuțuianu pentru un nou mandat de președinte al PSD Dâmbovița și, urmând „modelul” parlamentar, au cerut și ei pensii speciale

ANA MARIA POPESCU

 


 

Ieri, sute de primari și consilieri locali social-democrați din toate localitățile județului și-au dat întâlnire la Clubul Studenților din municipiul Târgoviște pentru a participa la Conferința Județeană Extraordinară a Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița. Aceasta este o structură care militează, în interiorul partidului și nu numai, pentru drepturile aleșilor locali, pentru respectarea legii administrației publice, dar și pentru debirocratizare.

Probleme ridicate de aleși: salarizarea funcționarilor publici și indemnizațiile speciale

Lăsați cu ochii-n soare de miniștrii Rovana Plumb, Marius Nica și Eugen Teodorovici, care deși au confirmat participarea la Conferință, nu au mai reușit să ajungă din diverse motive, ieri, la Târgoviște, aleșii locali ai PSD Dâmbovița, dezamăgiți ce-i drept, și-au expus problemele și nemulțumirile secretarului general al PSD, Andrei Dolineaschi, și reprezentanților Ministerului Agriculturii care au răspuns invitației la eveniment și care nu s-au învârtit după deget atunci când a trebuit să ofere răspunsuri la nelămuririle aleșilor locali și soluții la problemele ridicate de aceștia.

Nici de această dată primarii PSD nu au omis să aducă în discuție problema salarizării funcționarilor publici, dar, pe fondul hotărârilor luate pe scena politică națională, edilii au solicitat ca și primarii să beneficieze de indemnizații speciale la momentul pensionării, bineînțeles diferențiate în funcție de munca pe care au depus-o în administrația publică locală.

Analiză „la sânge”: cel puțin 30 de organizații locale incapabile, momentan, să câștige o competiție electorală

După discursuri, prezentări de rapoarte și sesiuni de întrebări către invitații de la nivel național, aleșii locali au votat pentru completarea echipei de conducere a Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița cu un vicepreședinte, un secretar și mai mulți membri, dar au fost de acord, în unanimitate, și cu adoptarea unei Rezoluții de susținere a lui Adrian Țuțuianu pentru un nou mandat de președinte al PSD Dâmbovița. Acestea au fost de fapt, pe lângă prezentarea rapoartelor de activitate ale președintelui LAL și a șefului CJD, singurele puncte aflate pe ordinea de zi a Conferinței Județene Extraordinare de ieri.

Aleșii locali au pus întrebări, au votat, dar nu au scăpat de muștruluiala președintelui PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care este nemulțumit de modul în care socialdemocrații se mobilizează în teritoriu pentru pregătirea alegerilor în termen și pentru competițiile electorale de anul viitor. Liderul PSD Dâmbovița a mărturisit, ieri, că sunt cel puțin 30 de organizații locale incapabile, momentan, să câștige o competiție electorală, iar acest lucru nu e de acceptat pentru un partid mare și cu pretenții ca PSD.

Îndemnuri de la centru

Îndemnuri de mobilizare, de luptă, de susținere și muncă în echipă au primit aleșii locali social-democrați și de la secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi. Acestea le-a mai cerut aleșilor PSD să fie în continuare alături de Victor Ponta, să susțină și să aibă încredere în Guvern și să câștige alegerile de anul viitor, pentru a dovedi că PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România. La Conferința Județeană Extraordinară a Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița, au mai participat și directorul ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, dar și președinții partidelor aliate, respectiv ALDE Dâmbovița, PP-DD Dâmbovița, Partida Romilor și aliatul independent de la Consiliul Județean Dâmbovița, vicepreședintele Adrian Dumitru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale