Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.06.2020 00:15

Inspectorii de muncă au dat amenzi usturătoare:


A A

Confecțiile textile, în colimatorul ITM Dâmbovița

Confecțiile textile, în colimatorul ITM Dâmbovița

❚ „Au fost verificați 23 de angajatori, s-au dispus 53 de măsuri de intrare în legalitate și s-au aplicat amenzi în valoare de 40000 de lei”

 

VIOLETA STANCIU

 


La inițiativa Inspecției Muncii, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dâmbovița a organizat campania pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată și verificarea modului în care se respectă dispozițiile legale în domeniul securității și sănătății în muncă la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniile fabricarea și comercializarea produselor textile, confecții, pielărie și încălțăminte. Potrivit inspectorului șef al ITM Dâmbovița, ing. Marius Lixandru prin această campanie s-a urmărit modul în care angajatorii respectă prevederile legale cu privire la- angajarea personalului (inclusiv transmiterea contractelor individuale de muncă în Registrul de evidență a salariaților în termenele legale); timpul de muncă și timpul de odihnă; repausuri periodice; garantarea în plată a salariului minim și normele de securitate și sănătate în muncă.„În domeniul relațiilor de muncă au fost verificați 25 de angajatori și s-au dispus 14 măsuri de intrare în legalitate privind respectarea termenelor de transmitere a Registrului de evidență a salariaților (Revisal) și evidența timpului de muncă. În domeniul securității și sănătății în muncă au fost verificați 23 de angajatori, s-au dispus 53 de măsuri de intrare în legalitate și s-au aplicat amenzi în valoare de 40000 de lei. Deficiențe frecvent constatate au fost legate de instruirea insuficientă a lucrătorilor și neefectuarea triajului epidemiologic al lucrătorilor și vizitatorilor”, a declarat Inspector șef al ITM Dâmbovița, Marius Lixandru.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crucea Roșie Dâmbovița a sprijinit SJUT cu o serie de materiale necesare în luptă cu COVID-19
Întreruperi de energie electrică
Premiile I și III au revenit unor concurenți din Arhiepiscopia Târgoviștei
Focar COVID cu peste 100 de cazuri la Țuicani-Moreni
Creșterea cazurilor COVID-19
Donație de măști din China pentru Camera de Comerț
"Pandemia este scăpată de sub control"
Ploaie de amenzi pentru încălcarea măsurilor anti-COVID
Biserica se preocupă în continuare de instituțiile sociale
Controale cu echipe mixte contra COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Umilirea seniorilor

Dacă ar fi să mă fac „avocatul diavolului” aș pleda întru apărarea acestui guvern păstorit de Ludovic Orban, spunând că de vreme ce se încăpățânează să nu aplice creșterea de 40% de la 1 septembrie, conform legii promulgate de președintele Klaus Werner Iohannis, înseamnă că nu are de unde să scoată banii necesari, nici chiar din piatră seacă. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale