Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2022 00:14

PNL Târgoviște, cu ochii pe... profit


A A

Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți

Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți

Ștefan Khalil


La ultima ședință ordinară de Consiliu Local Municipal (CLM), consilierul local PNL Aurelian Cotinescu l-a „certat” pe directorul Companiei de Apă Târgoviște, Adrian Dumitru, pentru faptul că instituția pe care o reprezintă are o cifră de afaceri de 70 de milioane de lei, cu un profit foarte mic, de doar 70.000 de lei.

Cotinescu a oferit ca exemplu pe RAJA Constanța, care, cu puțini angajați, are în administrare mai multe județe și o cifră de afaceri de aproape 400 de milioane de lei, ceea ce înseamnă de 100 de ori mai mult decât Compania de Apă Târgoviște. Iată intervenția liberalului.

„La o cifră de afaceri de 70 de milioane de lei, cu un profit de peste 70.000 de lei, nu vi se pare unul foarte mic?”, a transmis în cadrul ședinței CLM, Aurelian Cotinescu.

Răspunsul directorul Companiei de Apă, Adrian Dumitru, a fost că prețul pentru furnizarea apei în județul Dâmbovița a fost majorat abia la 1 ianuarie 2022, până la acel moment fiind printre cele mai mici din țară.

„Dacă privim realist lucrurile, în anul 2021, Compania de Apă Târgoviște era undeva pe locul 21 din 42 de companii privind prețul la furnizarea apei. Nu în ultimul rând, pe raza unei zone de câmpie, costurile pentru aducerea apei. De exemplu, dacă pompezi apă de undeva din zona Fieni-Pucioasa, pe toate dealurile care sunt acolo în zona de nord, sunt costuri foarte-foarte mari. De asemenea, RAJA Constanța practică prețuri preferențiale, ceea ce nu este normal. Totodată, mai vreau să punctez că această creștere a prețurilor la carburant, la curent și așa mai departe, ne-a dat profitul peste cap”, a transmis Adrian Dumitru, directorul Companiei de Apă Târgoviște.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale