Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.09.2021 00:15

La ISJ Dâmbovița, a început...


A A

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori în școli

Concursul pentru ocuparea posturilor de directori în școli

*La nivelul județului Dâmbovița se organizează concurs pentru 149 de funcții de director și 68 de funcții de director adjunct, din următoarele categorii de funcții de conducere din unitățile de învățământ vacante

 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița anunță organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2021, în perioada 14 septembrie – 22 decembrie 2021.

La nivelul județului Dâmbovița se organizează concurs pentru 149 de funcții de director și 68 de funcții de director adjunct, din următoarele categorii de funcții de conducere din unitățile de învățământ vacante, după cum urmează: director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv din unitatea de învățământ special; director și director adjunct din clubul sportiv școlar; director din cluburile copiilor și director din palatul copiilor. Încă dinaintea începerii noului an școlar au fost născute multe controverse despre numirile din pix a directorilor unităților de învățământ preuniversitar.

Președintele României, Klaus Iohannis a refuzat să promulge legea care prevede ca, în cazul neocupării prin concurs a posturilor de directori de școli, directorii interimari să fie numiți de către consiliile de administrație ale școlilor și nu de inspectoratele școlare, adică de factorul politic. Acesta a retrimis legea la Parlament, invocând neclarități în lege, urmând să fie dezbătută în Parlament în această toamnă. Iată că acum cei care vor să devină sau să-și păstreze funcția de director și în următorul an școlar, trebuie ,,să pună burta pe carte”.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Festivalul Național „Crizantema de aur”: Celebrăm Tinerețea Romanței
Doar 2200 de elevi au fost imunizați împotriva COVID-19
Când avem Același Tată...
Târnosirea bisericii mănăstirii Pătroaia
Holocaustul văzut prin ochii tinerei generații
Expoziția de ceramică, grafică și gravură „EX – AEQUO”
Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850 - 2020”
Spre viață veșnică!
Controale în unitățile de învățământ pentru respectarea măsurilor sanitare
Licitație pentru pictură la noua biserică din Dobra
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale