Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.04.2019 00:20

În Arhiepiscopia Târgoviștei, aflat la etapa județeană, s-a desfășurat…


A A

Concursul Național "Cultură și Spiritualitate Românească"

Concursul Național

La Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște s-a desfășurat etapa județeană a Concursului Național Interdisciplinar Cultură și spiritualitate românească, pentru clasele V-XII, sâmbătă, 30 martie 2019, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon. La concursul școlar, care a constat în rezolvarea unor subiecte de Religie și de Limba și Literatura Română, au participat 36 de elevi de la instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, toți aceștia primind daruri din partea Înaltului Ierarh, în semn de apreciere și încurajare. Elevii au concurat pe patru niveluri de studii, iar primii clasați, de la fiecare nivel, au fost următorii: BARBU DARIA IULIA, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Șerban Cioculescu” din Găești; MILU ANDREEA, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială „Vasile Cârlova” din Târgoviște; ONEA BIANCA ALEXANDRA, clasa a IX-a, Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște; DUMITRACHE C. ANDREEA, clasa a XI-a, Colegiul Economic „Ion Ghica” din Târgoviște. Aceștia vor participa la faza națională, care se va desfășura în perioada 15-19 mai 2019, la Mânăstirea Putna, județul Suceava, pentru clasele V-VIII, și în perioada 22-26 mai 2019, la Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, pentru clasele IX-XII.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Concursul regional "Așa zâmbesc îngerii"
Sute de premii la Gala Performanței în Educație
Sărbătoarea Rusaliilor la Catedrala din Târgoviște
Festivalul Medieval Dracula, final spectaculos
Opera ctitoritoare a celor 45 de voievozi de Târgoviște
Probe de foc la Bacalaureat și Evaluarea Națională
Pogorârea Duhului Sfânt
Acțiuni Filantropice la Spitalul Județean
Cercul Militar târgoviștean, succes după succes
Preselecții pentru Concursul de Interpretare și Concursul de Creație ale Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția a 52-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale