Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.05.2022 00:17


A A

Concursul național „Mesajul meu antidrog”

Concursul național „Mesajul meu antidrog”

*Evenimentul, un cadru adecvat de manifestare a copiilor și tinerilor cuprinși într-o formă de învățământ, a ajuns la final în județul Dâmbovița

 

În perioada septembrie 2021 – mai 2022, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Dâmbovița, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița, Palatul Copiilor Târgoviște, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, a implementat cea de-a XIX-a ediție a concursului național „Mesajul Meu Antidrog”.

„Mesajul Meu Antidrog” reprezintă un cadru adecvat de manifestare a copiilor și tinerilor cuprinși într-o formă de învățământ și contribuie, alături de celelalte activități de acest gen, la formarea de convingeri de viață sănătoase în rândul acestui segment de populație.

Scopul acestui proiect-concurs vizează menținerea la un nivel scăzut a consumului de droguri (prevalența), reducerea cazurilor de noi consumatori (incidența) în rândul populației din învățământul preuniversitar (gimnazial și liceal), iar obiectivul general vizează creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare a populației școlare, în vederea neînceperii consumului de droguri, în cadrul programelor școlare, extrașcolare și de petrecere a timpului liber.

La secțiunile de concurs (film de scurt metraj, spot video, eseu literar și arte vizuale – grafică, pictură, fotografie digitală), organizate pe cicluri de învățământ - gimnaziu și liceu -, au participat 114 elevi din județul Dâmbovița.

Premiile au fost asigurate de către Arhiepiscopia Târgoviștei și Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Dâmbovița.

Centrul de prevenire, evaluare și consiliere Antidrog Dâmbovița

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale