Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.06.2020 00:17

Candidatul PNL Dâmbovița pentru șefia CJD, prof. Sorin Ion răspunde replicilor PSD Dâmbovița


A A

"Concurăm pe niște scaune goale, nu sunt proprietatea cuiva"


❚ „Să ne înțelegem, nu avem de gând să facem figurație, nu intrăm într-o competiție electorală în niciun caz cu statutul de învinși”, a declarat Sorin Ion

 

VIOLETA STANCIU


A început „războiul” replicilor între reprezentanții celor două mari partide politice din județul Dâmbovița, respectiv între PSD Dâmbovița și PNL Dâmbovița! Unele expresii mai puțin academice lansate în spațiul public de către social democrații dâmbovițenii-au deranjat pe liberalii dâmbovițeni care au răspuns colegilor de breaslă în același stil. „Au fost două idei principale pe care le-am auzit și care m-au jignit personal. Prima că ar trebui să mă duc la lada de gunoi a istoriei, a politicii dâmbovițene, cam așa ceva. Vă mărturisesc că nu intenționez și că nu ne trimite un partid la lada de gunoi... și ne-ar trimite electoratul. Mă tem că va fi mare aglomerație acolo, prin urmare nu cred că vom ajunge prea curând. În al doilea rând am aflat că nu suntem pregătiți sau că nu ne merităm anumite funcții pe care le dorim ocupate prin alegeri. Domnilor, la fiecare patru ani concurăm pe niște scaune goale, nu sunt proprietatea cuiva. Cred că asta nu înțeleg aleșii noștri de orice nivel. La momentul când se așează pe un scaun consideră că le aparține, că este proprietatea lor. Din 4 în 4 ani concurăm cu toții în condiții egale pe niște posturi libere. Să ne înțelegem, nu avem de gând să facem figurație, nu intrăm într-o competiție electorală în niciun caz cu statutul de învinși. Ba din contră, după îngrijorările pe care le văd în tabăra adversă se pare că avem șanse mari. Altfel nu pot să interpretez aceste mesaje jignitoare. Nu am să aduc astfel de mesaje adversarilor nici acum și nici în campania electorală. Sper că avem o competiție civilizată. Prin urmare cele două afirmații, repet, m-au lovit în mod personal. Niciunul dintre noi nu poate fi considerat bun sau rău până când nu dovedește acest lucru într-o poziție aleasă. Prin urmare nu sunt unii mai pregătiți și alții mai puțin pregătiți și faptul că ai ocupat deja această funcție nu-ți dă niciun avantaj în plus, uneori îți arată lipsurile, nu calitățile”, a declarat inspectorul general școlar, prof. Sorin Ion, candidatul PNL Dâmbovița la funcția de președinte al CJD.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale