Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:11

În Liga a 5-a, Seria Nord


A A

Comunal Valea Lungă e câștigătoare la Juniori U19

Comunal Valea Lungă e câștigătoare la Juniori U19

* În Seria Sud, luptă pentru supremație Luceafărul Poiana și Săgeata Braniștea, prima având un avans de 2 puncte

 

Amfitrionii au câștigat jumătate din jocurile rundei la Liga a 5-a, Seria Nord, Juniori U19, prin Ulmi, Rățoaia, Valea Lungă și Comișani. Finta și Tătărani s-au impus în deplasare, în timp ce două partide s-au încheiat la egalitate. Comunal Valea Lungă a profitat de eșecul Viitorului Gheboaia și a terminat matematic pe locul 1, acumulând un avans de 5 puncte. Finta și Dărmănești își dispută ultimul loc pe podium.

Rezultatele etapei: Olimpicii Ulmi – Voința Adânca 2-0, Vânătorul Rățoaia – Voința Săcueni 8-2, Luceafărul Dărmănești – Viitorul Ocnița 1-1, Comunal Valea Lungă – Sportul Vlădeni 13-0, Victoria Comișani – AFC Raciu 3-2, Viitorul Gheboaia – Știința Finta 1-2, Olimpia Mărcești – Voința Tătărani 0-11, ACS Gura Ocniței – Comerțul Viișoara 3-3. Unirea Colibași a stat.

Poiana mai are nevoie de 1 punct

În Seria Sud, amfitrionii și-au adjudecat 6 din cele 9 meciuri disputate la Juniori U19, prin Jugureni, Poiana, Nucet, Corbii Mari, Văcărești și Urziceanca. Braniștea și Vișina au câștigat în deplasare, în timp ce Tărtășești a obținut o remiză. Câștigătoarea se va decide în ultima etapă. Liderul Poiana mai are nevoie de un punct, în deplasarea de la Tărtășești, pentru a-și menține prima poziție, indiferent de rezultatul înregistrat de Braniștea. Corbii Mari termină pe 3.

Rezultatele etapei: Spicul Jugureni – Viitorul Dobra 5-0, Luceafărul Poiana – Unirea Cobia 9-2, Sportul Mogoșani – Dentaș Tărtășești 2-2, Unirea Nucet – Olimpia Picior de Munte 3-0, Ravens Corbii Mari – Flacăra Zăvoiu 8-0, Victoria Văcărești – Dinamo Odaia Turcului 2-1, Libertatea Urziceanca – Petrolul Răscăeți 13-0, Viitorul Tomșani – Săgeata Braniștea 1-8, Luceafărul Bolovani – Voința Vișina 0-2.

 

 

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cupa 1 Iunie la înot
LPS Mircea Eliade București câștigă ONȘȘ
Chindia Târgoviște, cea mai mai scumpă jucărie pentru oameni mari
Luptă strânsă pentru supremație
Marian Mihai participă la Europenele de Lupte U15
ACS Tărtășești a promovat în Liga a 5-a
Succes important pentru CSȘ Târgoviște
Dacă noi nu îl vrem, el ne vrea
Urban Titu este noua campioană a județului
LPS Cluj câștigă titlul național la ONSȘ U16


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale