Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.05.2022 00:12

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Comuna Bucșani scrie istorie

Comuna Bucșani scrie istorie

Am analizat cu atenție ultimele evenimente din sportul dâmbovițean și mi-a atras atenția performanța reușită de echipa comunei Bucșani la Cupa Satelor. Echipa pregătită de Marius Zidăroiu a câștigat Zona 4 a Fazei Regionale, după ce a învins în finală comuna Bucov, cu scorul de 3-1. Competiția este organizată de Federația Română de Fotbal și dedicată tinerilor practicanți ai fotbalului din mediul rural.

În mediul online, acest rezultat a atras multe aprecieri, microbiștii dâmbovițeni fiind darnici în complimente pentru micuții fotbaliști și pentru antrenorul Marius Zidăroiu. Județul nostru a fost reprezentat cu succes de comuna Bucșani și sunt convins că rezultatele bune vor continua la Turneul Final, pentru că echipa pregătită de Zidăroiu are potențial și este capabilă de lucruri frumoase.

Cupa Satelor este o competiție frumoasă, destinată copiilor din mediul rural, dornici de fotbal, care vor să arate de ce sunt capabili și că sportul rege are simpatizanți, indiferent de zona în care te naști sau locuiești. Fotbalul rămâne cel mai iubit sport din România, chiar dacă în ultimii ani nu s-au mai obținut rezultate care să-i facă pe români să aibă motive de mândrie.

Totuși, rămânem optimiști, iar competiții de genul celei care poartă denumirea de Cupa Satelor ne arată faptul că fotbalul rămâne iubit indiferent, dacă se joacă pe Wembley sau la Bucșani. Comuna Bucșani  este destul de bogată din punct de vedere fotbalistic. Are echipă în faza finală a Cupei Satelor, are o reprezentantă la nivelul Ligii a 4-a și încă o formație care va câștiga Seria Sud a Ligii a 5-a, destule motive de mândrie.

Micuții fotbaliști au făcut o figură frumoasă până în acest moment la Cupa Satelor și trebuie să continue pe aceeași linie, acesta fiind un bun punct de plecare pentru potențialele lor cariere. Fotbalul este un sport frumos, le oferă tuturor șansa de a se remarca, indiferent de locul din care provin, iar această competiție, Cupa Satelor, este cel mai bun exemplu.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale