Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.03.2015 00:08

Chindia Târgoviște – CS Vișina Nouă 6–0 (3-0)


A A

Compot de "vișine"

Compot de
Pe „Eugen Popescu” a plouat cu goluri în poarta Vișinei

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori 100. Au marcat: B. Matei (2), Cherchez (8), Popa (12, 65), R. Dobre (49), Anton (89). Șuturi la poartă: 21-3. Șuturi pe poartă: 10-0. Cornere: 8-1. Au arbitrat: Ovidiu Robu (Popești Leordeni - Ilfov) 8 – Adrian Banu 8, Constantin Pantilimonescu 8 (ambii din Ploiești). Observatori FRF: Elena Mușetoiu (Pitești), Dorinel Hanu (Brașov). Cartonașe galbene: Cernea (77)/ Rîmboiu (54), Sîrbu (68).

Chindia: Gârlea – Pătru (c), Vătavu (55 Ispas), B. Matei (71 Cernea), C. Dinu – Parghel, Anton – R. Dobre, Cherchez (61 A. Ilie), Grigore – Popa (68 B. Dinu). Antrenor: Nicu Croitoru.

Vișina: Iustin Dinu – Rîmboiu, Sîrbu, Turcu, Rădulescu – Stancu, Dumbravă, Năuiu, Ion (60 Coțofană) – Ionel Dinu, Holtea. Antrenor: Laurențiu Urîtu.

După ce ai emoții cu Titu, te bate Afumați și câștigi cu pulsul în gât la Bradu, când te vizitează Vișina Nouă sufli și-n iaurt. Dar n-a fost cazul, pentru că roș-albaștrii au dat recital pe o ploaie sacadată, care i-a ținut pe târgovi șteni în casă, departe de stadion și bucuria de a vedea un fotbal plăcut, deschis, cu multe ocazii.

Ocazii pe alese

Nici nu terminasem de făcut așezările echipelor, că R. Dobre centra din corner, mingea survola careul mic, cădea în fața lui Bogdan Matei (2), apoi în plasă. Au fost două secunde de liniște, toată lumea privea înmărmurită, apoi și-au încălzit pentru prima dată palmele, cu prima reușită trecută pe tabelă. Un start mai minunat nici că se putea. A urmat lansarea lui Cherchez pentru Popa, centrare în fața porții, de unde Grigore (4) a fost blocat de Iustin Dinu. Grigore s-a transformat apoi în servant, iar la finalizare a apărut Cherchez (8), care nu a iertat și a dublat avantajul cu un șut la colțul lung.

Nici nu s-au îmbrățișat și felicitat bine, că Popa (12) a marcat și el, gol de atacant autenic: piruetă cu fundașul în spate, șut în forță în vinclul scurt. Sîrbu (18) ne-a arătat că Vișina nu e stoarsă definitiv și a expediat primul trasor spre poarta lui Gârlea din lovitură liberă. Popa (27, 28) s-a mai distrat în careul advers, irosind două ocazii bune, ultima chiar mare, din șase metri cu portarul în față, servant Grigore. Ispitit de poartă, Anton a ajuns în careul mare, de unde a trimis la colțul scurt, dar din cădere. Până la pauză, Vătavu (37) și-a încercat norocul. Nu cu capul, ci printr-un șut frumos, de la mare distanță, trecut puțin pe lângă bară.

Set la zero

În repriza a doua, târgoviștenii au jucat mai mult pentru golaveraj și pentru puținii oameni veniți pe „Eugen Popescu”. Au vrut parcă să facă un spectacol cu asistență redusă, iar C. Dinu a ieșit la rampă cu o centrare perfectă pentru R. Dobre (49), care a găsit spațiul liber dintre picioarele lui Iustin Dinu. Gol, dar faza nu s-a terminat, pentru că Dobrică alerga spre banca de rezerve, apoi spre tribuna oficială, cu un tricou alb în mână: dedicație pentru soția Cătălina, („pentru Gărgă”) revenită acasă din Emirate pentru două săptămâni.

Programul dedicațiilor s-a terminat, iar fotbaliștii au revenit la meseria lor de bază. Cherchez (53) nu a putut face dubla, deși Grigore i-a centrat perfect pe șase metri, apoi C. Dinu a obținut un penalty. A executat căpitanul Pătru (54), însă pe lângă. Dacă Cristi nu a bifat dubla, în cont și-a trecut- o Popa (65), care a marcat din nou precum un atacant autentic: șut din alergare, la colțul scurt. Pe final, Ispas (82) l-a întins bine de tot pe Iustin Dinu, cu un trasor de la 25 de metri. Dar, nu s-a terminat. Anton (89) a închis tabela, cu o reluare în poarta goală, profitând de serva perfectă dată de R. Dobre. Cât de simplu poate fi fotbalul uneori...



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Roberto la 30.03.2015 08:38

SI cu gazonul facut praf dupa meciul juniorilor de sambata cum ramane???...Unde e terenul sintetic promis de autoritatile locale pe care s-ar fi putut juca fara probleme in astfel de conditii???....PS: nea Florica, treci la treaba si fa-l din nou masa de biliard!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale