Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 00:14

Liderul CNS Cartel Alfa Dâmbovița comentează spectacolul politic actual:


A A

Competiția pentru Președinție: "O conjunctură a ambițiilor politice"

Competiția pentru Președinție:
Constantin Bucuroiu, dezamăgit de „tabloul” politic actual

❚ „Oamenii au așteptări concrete, în schimb primesc spectacolul acestei lupte mizerabile din politică”, a declarat Constantin Bucuroiu, surprins de numărul mare de candidați ai dreptei intrați de-a valma în cursa prezidențială

 

VIRGIL VOINESCU


Președintele Confederației Naționale Sindicale (CNS) Cartel Alfa Dâmbovița, Constantin Bucuroiu, ne-a declarat că membrii de sindicat sunt din ce în ce mai suspicio și cu evoluția vieții sociale prin prisma numărului crescând al politicienilor de dreapta înscriși în cursa pentru președinția României.

Liderul sindical a spus că membrii de sindicat percep situația ca fiind bazată pe ambiții politice:

„Este o conjunctură a ambițiilor politice, a jocurilor de interese ascunse pe care oamenii le intuiesc și cei mai mult nu le mai acordă nici o atenție. Oamenii s-au săturat și de această bârfă politică și de acest cros pentru un așa-zis os. Cei mai mulți și-au exprimat intenția de a nu mai merge la vot. Motivul principal este dezamăgirea cu care i-a alimentat până acum cei care au ajuns la putere. Nu s-a făcut nimic în interesul salariatului și nici al tinerilor. Oamenii au așteptări concrete, realizarea promisiunilor făcute în campanii electorale, dar ele întârzie să apară. În schimb, primesc spectacolul acestei lupte mizerabile din politică”, ne-a declarat liderul CNS Cartel Alfa Dâmbovița, Constantin Bucuroiu.

În plus, a spus că legat de viitoarele alegeri prezidențiale oamenii nu au așteptări prea mari, fiind dezamăgiți de întreaga clasă politică.

„Sunt speriați pentru că încă nu pot vedea o implicare din partea politicienilor care le cer votul. Nu văd nimic pentru ziua de mâine, nu văd nici un interes din partea acestora pentru a le asigura românilor un trai mai bun”, a concluzionat liderul sindical dâmbovițean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale