Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.09.2020 00:19

Editorial


A A

Compatrioți, fiți cu mintea trează!

Compatrioți, fiți cu mintea trează!

GEORGE COANDĂ


Poimâine, românii vor merge, câți vor merge, la urne. Că, de, coronavirusul le aține calea și, voba aia, frica păzește pepenii. Câți se vor încumeta să ia calea secțiilor de votare, vor avea de ales gospodarii județelor, orașelor și satelor patriei. Oferta partidelor, dar și a independenților este, ei bine, pe măsura așteptărilor, dar, hai să nu ne îmbătăm cu apă rece, nu și a posibilităților. Asta este, însă, altă gâscă în altă traistă. Da nu voi intra acum în detalii ca să nu fiu acuzat că-mi încalc deontologia profesională și că fac jocul nu știu cui, așa că mă voi menține pe o poziție echidistantă. Alegătorii, deci, câți se vor încumeta să meargă la vot – datorie patriotică, de altminteri -, trebuie să-și pună la bătaie spiritul de discernământ, nu numai afinitățile politice și interesele, și să conștientizeze că, prin ștampila pusă pe buletin, girează pe cei care le vor gospodării județele și localitățile. gospodări, în fond o țară aflată într-o cumplită suferință. Cum în acest an au loc și alegerile locale, și cele parlamentare, esențiale ambele pentru destinul României, fiecare elector este obligat să-și dea seama că votul său contează acum, mai mult ca oricând, la un nou început al țării/ națiunii române, la reînvierea după o prea lungă agonie pe „puntea suspinelor”. Că sunt mult prea multe de reparat, și de construit/ reconstruit, că România trebuie adusă la suprafață din prăpastia în care a fost azvârlită de înalta trădare a tuturor președinților republicii și guvernelor în care au colcăit/ colcăie interesele personale sau de partid meschine, dar și de guvernările, zice-se descentralizate județene și locale. Înainte de coronavirus s-a produs un dezastru generalizat, după coronavirus, care n-a făcut altceva decât să adâncească prăbușirea, va fi vremea renașterii. Și doar românii, prin votul lor au DATORIA MORALĂ și PATRIOTICĂ de SALVARE NAȚIONALĂ. Dacă n-a fost să fie în decembrie ’89, fie ca SALVAREA NAȚIONALĂ să se producă de acum înainte în perspectiva secolului XXI după Hristos. Compatrioți, fiți cu mintea trează! Succes!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale