Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.06.2016 00:08

Chiar dacă s-au respectat procedurile regulamentare


A A

Comisia de Apel nu ia în calcul memoriul Unirii Ungureni

Comisia de Apel nu ia în calcul memoriul Unirii Ungureni
Cei de la Unirea Ungureni așteaptă de săptămâni bune pe la ușile AJF, să le fie luat în calcul un memoriu către Comisia de Apel

❚ Au trecut 22 de zile de la ultima etapă a Ligii a IV-a, iar Apelul nu s-a întrunit nici acum pentru a oferi o decizie în speța Unirea Ungureni – Bradul Moroeni (1-2). Se zvonește că nu se va mai judeca, iarăși un abuz de putere, în speranța că se va uita de demersul formației antrenată de Remus Gâlmencea

COSTIN MIHAI

 


 

Au trecut 22 de zile de la ultima etapă a Ligii a IV-a, iar Comisia de Apel nu s-a întrunit nici acum pentru a oferi o decizie în speța Unirea Ungureni – Bradul Moroeni (1-2). Formația gazdă a depus două contestații pe jucătorul Florinel Stancu, pentru substituire și drept de joc, fără nicio șansă de reușită la Comisia de Competiții și Disciplină. Stancu s-a prezentat la ședință, eliminând partea cu substituirea. Iar dreptul de joc nici măcar nu a mai fost luat în calcul, pe motiv că o comisie superioară, cea de Apel, s-ar fi exprimat deja pe acest caz. Oficialii de la Ungureni au mers însă mai departe, înaintând și susținând financiar un memoriu către Comisia de Apel, până acum ignorat. Dacă Moroeni va pierde la „masa verde”, atunci va retrograda la Liga a V-a (Onoare), în locul formației Atletic Fieni. Ultimele două echipe se află într-un litigiu și la Comisia de Recurs a FRF, după un meci câștigat de Bradul, în deplasare, cu 6-0. În condițiile unui triumf al echipei fienare, atunci Moroeni se duce direct la Onoare. Lucru care s-ar fi întâmplat oricum, dacă Flacăra ar fi ratat promovarea la Liga a III-a. Ar mai fi o variantă. Ca formația din nordul județului să iasă în câștig atât cu Ungureni, cât și cu Fieni, dar să solicite Urban Titu un loc la Liga a IV-a. Și cine ar trebui să-l elibereze? Formația de pe ultima poziție neretrogradabilă (15), în acest moment Bradul Moroeni. Asta dacă Titu chiar poate primi un loc în primul eșalon al județului.

Ungureni a plătit și tot așteaptă

Cei de Unirea Ungureni au achitat taxa pentru memoriul depus la Comisia de Apel și au așteptat de săptămâni bune să se stabilească un termen. Se zvonește că nu se va mai judeca, iarăși un abuz de putere, în speranța că se va uita de demersul formației antrenate de Remus Gâlmencea. Sau mai degrabă se așteaptă un verdict de la FRF, pe speța Atletic Fieni – Bradul Moroeni, unde vorbim tot despre o contestație depusă în dreptul deja „celebrului” Florinel Stancu. După ce se va exprima Comisia de Recurs a federației, atunci e mult mai simplu pentru Comisia de Apel a asociației să ofere o decizie. „Eu am plătit memoriul către Apel și am așteptat să se judece, dar nu s-a mișcat nimic”, și-a exprimat nedumerirea și Ciprian Honciu, finanțatorul echipei din Ungureni. Din comisie e posibil să nu mai facă parte Ionel Pitaru, care a anunțat că sunt 90% șanse să se retragă, nemulțumit de anumite lucruri. „Dacă iei această hotărâre, te felicit sincer Ion Pitaru! Ai fost copărtaș la o serie de abuzuri, de care habar nu aveai. Erai lucrat pe la spate, chiar în cadrul comisiei din care făceai parte”, a comentat pe site-ul ziarului nostru directorul sportiv al Voinței Bezdead, Romulus Vlad.

Moiceanu se dă de gol

În opinia noastră, datele problemei se schimbă la CA pe subiectul Ungureni – Moroeni, comparativ cu Fieni – Moroeni, în sensul că buna credință a ultimei echipe nu mai stă în picioare.

„Noi l-am transferat corect pe jucător, de la o echipă desființată. Dacă el mai joacă și în Argeș, așa cum susțin ei (n.r. Fieni), nu suntem noi de vină”, a declarat Sorin Moiceanu, conducătorul formației din Moroeni, pentru ziarul nostru de ieri. Să presupunem că oficialii Bradului nu au cunoscut la momentul contestației depusă de Fieni că jucătorul mai este legitimat și în campionatul din Argeș, la Young Boys Slobozia. Acest lucru a fost demonstrat ulterior, sunt dovezi clare, inclusiv pe site-ul AJF Argeș, iar formația lui Moiceanu a continuat să-l folosească pe Stancu, chiar și la meciul cu Ungureni.

„Nu-i este rușine domnului Moiceanu să mai vorbească de jocuri murdare, când tocmai dânsul a mers pe la toate echipele cu bani, să câștige jocurile!? Este un Dumnezeu sus și le vede pe toate. Acum să joace în Liga a 5-a”, a comentat fostul jucător al formației din Moroeni, Florin Florescu.

Dorel Popa, un președinte de comisie mai puțin informat

Ieri l-am contactat telefonic și pe Dorel Popa, președintele Comisiei de Apel, care părea străin de subiect. „Cred că s-a dat o rezoluție pe acest caz. Dar nu sunt sigur, o să verific la secretarul comisiei. De fapt, nu doresc să mai purtăm această conversație telefonică, propun să ne întâlnim pentru a vorbi la sediul AJF”. Îi transmitem domnului președinte al Comisiei de Apel, Dorel Popa, că nu s-a dat nicio rezoluție pe cazul Ungureni – Moroeni, câtă vreme nu a fost luat în considerare până acum memoriul primei formații. Asemenea oameni au stabilit în ultima perioadă echipele care promovează și care retrogradează în fotbalul județean. E trist!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale