Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2014 08:06

Pe primul loc la Promoție


A A

Colibași, Finta II și Odaia Turcului vor în Onoare

Colibași, Finta II și Odaia Turcului vor în Onoare
Dinamo Odaia Turcului, echipa jandarmilor și a polițiștilor

C.N.


După ultima etapă, Unirea Colibași este noul lider din Promoție Nord, profitând de remiza dintre Gura Ocniței și Mănești. Urmașă a Tisenmetalului Colibași, Unirea evoluează acum în ultimul eșalon valoric, dar are gânduri serioase de promovare în Onoare.

“Vrem să câstigăm seria și să promovăm în Onoare, chiar dacă nu o ducem prea bine financiar. Dacă învingem sâmbăta la Iedera, nu ne mai prinde nimeni. Chiar vom juca în Onoare, nu se pune problema să refuzăm competiția”, ne-a declarat președintele Marian Ștefan.

În Promoție Nord, patru echipe se luptă pentru primul loc, Unirea Colibași, FCM II Târgoviște, Săgeata Gura Ocniței și Gloria Mănești, despărțite de numai două puncte. Gaz Metan II Finta conduce autoritar seria în Promoție Sud, având cinci puncte avans față de echipa secundă a Tărtășeștiului.

 

Finta a avut echipă în Liga a IV-a chiar și în acest campionat, de unde s-a retras după o activitate de peste 20 de ani, astfel că “satelitul” vrea să facă pasul în Onoare.

“Obiectivul echipei este promovarea, însă avem un adversar de seamă, pe Tărtășești, care va lupta până în ultima etapă. Vrem să atingem și semifinalele cupei”, ne-a declarat delegatul Marian Mihăilă.

În Promoție Vest lider este Dinamo Odaia Turcului, o echipă formată în majoritate din polițiști și jandarmi, aproape toți localnici. În acest moment, formația din Odaia Turcului are două puncte avans față de Slobozia Moară, principala sa contracandidată.

“Vrem să promovăm în Onoare, după care vom completa lotul cu mai mulți jucători de valoare, pentru a ne prezenta onorabil. Avem de partea noastră și sprijinul Primăriei Mătăsaru pentru a ne realiza obiectivul”, ne-a declarat antrenorul Aurelian Mainea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale