Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.08.2022 00:13

Până mâine,


A A

Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița

Cod Galben de ploi și inundații în Dâmbovița

*Prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

 

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor București a emis un mesaj de atenționare hidrologică de COD GALBEN pentru râurile Argeș – bazin superior și Dâmbovița – bazin superior, valabilă în intervalul 08.08.2022 ora 16:00 – 10.08.2022 ora 14:00.

Având în vedere situația hidrometeorologică actuală și prognoza meteorologică pentru următoarele 48 de ore, ca urmare a precipitațiilor prognozate și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri cu posibile depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE. Se impune urmărirea evoluției situației hidrometeorologice.

Totodată, ANM a emis o avertizare meteo de COD GALBEN valabilă în intervalul 08.08.2022, ora 16:00 - 10.08.2022, ora 10:00 pentru instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente în zona de nord a județului Dâmbovița.  Prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare
Creșterea numărului de infecții respiratorii
"Creșterea salariului minim nu va fi înțeleasă..."


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale