Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.10.2014 00:17

Motivând că este campanie electorală,


A A

CNS Cartel Alfa a lăsat protestele și a reluat dialogul

CNS Cartel Alfa a lăsat protestele și a reluat dialogul
Sindicaliștii Cartel Alfa au capitulat pe perioada campaniei electorale și a alegerilor

❚ Sindicaliștii cer modificarea minimală a Legii dialogului social și au ales ca pe finalul acestei luni și începutul lunii viitoare să continue dialogul cu reprezentanții guvernamentali și ai Ministerului Muncii ❚ „Sunt solicitări minime și absolut normale. Fără ele, piața muncii nu poate funcționa corespunzător”, ne-a declarat Gheorghe Dincă, secretarul general al CNS Cartel Alfa Dâmbovița

V. V.


Sindicaliștii CNS Cartel Alfa au stabilit, pentru finalul acestei luni și începutul lunii următoare, o nouă perioadă de dialog cu reprezentanții guvernamentali și ai Ministrului Muncii pe marginea punctelor principale din Legea dialogului social.

 

„Este nevoie de luciditate din partea tuturor”

Potrivit secretarului general al CNS „Cartel Alfa” Dâmbovița, ing. Gheorghe Dincă, se încearcă identificarea unor soluții pentru corectarea Legii dialogului social care a adus în tot acest timp mari necazuri:

„Este o decizie care ține cont de faptul că este campanie electorală și este nevoie de luciditate din partea tuturor”.

Gheorghe Dincă a mai spus că revenirea la negociere nu înseamnă decât că sindicatele acordă mare importanță dialogului social și consideră că o discuție bine construită poate aduce mai mult decât o cerere imperativă, categorică, din stradă.

„Ne menținem în continuare punctul de vedere și vrem minimele revendicări pe care le-am înaintat atunci când am încheiat protocolul de modificare a Legii dialogului social cu actualii guvernanți. Aș- teptăm din partea guvernului o acceptare. Sunt solicitări minime și absolut normale. Fără ele, piața muncii nu poate funcționa corespunzător”.

Solicitările minimale din legislația muncii privesc, între altele, încheierea Contractului de Muncă la nivel național, creșterea salariului minim brut pe economie, rezolvarea problemei reprezentativității sindicatelor și altele.

„Măcar acestea să se rezolve favorabil. După aceea vom extinde discuțiile și asupra celorlalte puncte”, a conchis secretarul general al Cartel Alfa – Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
228 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Percheziții într-un dosar de trafic de persoane


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale