Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.10.2014 00:11

Sănătate


A A

CNAS: 5,5 milioane carduri au fost predate asiguraților

CNAS: 5,5 milioane carduri au fost predate asiguraților

Peste 5,5 milioane de carduri de sănătate au fost predate asiguraților, din cele 10 milioane preluate de Poșta Română, informează un comunicat de presă al CNAS, remis Agerpres.

„Din datele furnizate de CN Poșta Română privind stadiul de distribuire a cardului național de sănătate, vă informăm că din data de 19 septembrie și până în prezent Poșta Română a preluat peste 10 milioane de carduri de sănătate, dintre care peste 5,5 milioane de carduri au fost predate asiguraților”, susține CNAS.

Totodată, aproximativ 4,5 milioane de carduri preluate de Poșta Română se află în prelucrare și vor fi livrate conform graficului.

„Rata de distribuire a cardului național de sănătate este în acest moment de peste 85%. Procesul de predare-primire a cardurilor de sănătate în vederea distribuirii continuă conform organizării interne a CN Poșta Română, în conformitate cu acordul cadru și contractele subsecvente încheiate cu CNAS și casele de asigurări de sănătate. CN Poșta Română va efectua servicii de preluare, sortare, transport și distribuire a trimiterilor poștale, conținând cardurile naționale de asigurări sociale de sănătate pentru aproximativ 12,5 milioane de carduri tipărite pentru persoanele asigurate cu vârsta de peste 18 ani”, se mai arată în comunicat.

Conform graficului de predare-primire, sunt preluate în rețeaua poștală câte 6-700.000 de carduri pe zi. În termen de 20 de zile lucrătoare de la recepționarea cardurilor de sănătate, CN Poșta Română se obligă să distribuie cardul de sănătate către asigurați.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci crucial pentru Chindia
A murit actrița Georgeta Luchian Tudor, soția rapsodului Tudor Gheorghe
Guvern: Rezultatul testului făcut de Premierul Orban pentru COVID-19, negativ; va rămâne în carantină până joi
Tăriceanu: Măsura decretării stării de urgență trebuia luată cu ceva timp în urmă
Cabinetul Orban a depus jurământul de învestitură în funcții
Poate Moldovan să salveze Chindia?
Moțiunea de cenzură ‘’Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot’’ a fost respinsă, marți, de Parlament. Au fost înregistrate 200 de voturi favorabile, 7 împotrivă și 3 abțineri, fiind ne
Premierul a transmis președintelui propunerile de numire a noilor miniștri
Cuc, la semnarea a trei contracte de infrastructură: Domnilor constructori, nu vă mai bateți joc de subcontractorii români
UE sprijină sectorul de tipărire și publicare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale