Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.10.2020 00:19


A A

"Clasa politică" nu-și vine-n fire


GEORGE COANDĂ


În editorialul de data trecută anunțam că se apropie o nouă „explozie de mămăligi”. Iar „clasa politică” ar trebui să-și ia seama și să îmbrățișeze cauza patriotică a națiunii române. Dar, din păcate, nu este capabilă de un asemenea admirabil gest. Și degeaba Klaus Werner Iohannis și „tovarășii de drum”, și i-am numit pe peneliști, arată cu degetul spre PSD acuzându-l că ar fi fie „ciumă roșie”, fie „partidul prezidențial” este toxic, o „ciumă galbenă”, cum la fel de toxice și de ciume sunt și USR, și PMP, și se simte și se vede că așa stau lucrurile. Niciuna din așa-zisele forțe politice nu este în stare să-și vadă bârna din proprii ochi și toate o țin langa, tot sunând talanga ruginită a acuzelor reciproce. Din păcate, hop și actualul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Washingtonului la București s-a vârât ca musca-n lapte, acuzând un anumit partid de toate relele din lume. My excuses mister ambassador Zuckerman – născut în Capitala României, însă nu prea se încumetă să o dea și pe limba română, natală nu-i așa, pe care pretinde că o speaking -, dar, după câte știu eu, un diplomat de rangul dumneavoastră n-are voie să- și bage nasul în de-ale vieții politice din statul unde este acreditat, chiar dacă a văzut lumina zilei pe acolo, însă, pasă-mi-te, trimișii marelul Licurici, nu mă îndoiesc că, la ordin, își pot permite orice. Asta nu înseamnă că PNL poartă veșmântul îngerilor, iar PSD pe cel al „tălpii iadului”. Nu, întreaga „clasă politică” românească poartă stigmatul trădării de neam și țară și nici măcar Washingtonul sau mogulii de la Bruxelles n-o pot aduce-n fire când, se vede bine, acționează unidirecțional. Am mai spus nu demult că întreaga această „clasă politică”, trebuie trimisă la pubela istoriei și instituită Puterea Poporului în agora și creată instituția Sfatului Înțelepților națiuni. Știu că este o utopie. Și atunci ce este de făcut cu toate „forțele politice” atât de toxice și de periculoase ca și coronavirusul? Cine va găsi soluția salvatoare?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale