Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.10.2015 00:19

Inaugurarea proiectului de reabilitare și modernizare este programată pentru 29 noiembrie


A A

CJD ține din scurt lucrările de la Ansamblul Brâncovenesc

CJD ține din scurt lucrările de la Ansamblul Brâncovenesc
La ultima vizită, de săptămâna trecută, conducerea județului a cerut un ritm alert la lucrări/ Se lucrează în paralel și la drumurile de acces la monumentul istoric

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a efectuat astăzi, 9 octombrie 2015, o vizită pe șantierul de lucrări de la Palatul Brâncovenesc (Comuna Potlogi), în vederea analizării stadiului de implementare atât al proiectului european “Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum și crearea / modernizarea infrastructurilor conexe din zona Ansamblului Brâncovenesc Potlogi”, cât și al celor două proiecte adiacente. Este vorba despre amenajarea pârâului Tudorel, din zona învecinată ansamblului brâncovenesc – prin lucrări de salubrizare, igienizare și amenajarea unei punți pietonale peste pârâu. Cel de-al doilea proiect vizează amenajarea unei parcări în zona Ansamblului Brâncovenesc, pe latura din față și zona laterală, pe o suprafață de 1.000 m². Parcarea va deservi atât autoturismele de tonaj mic, cât și autocarele turistice.

Adresându-se constructorilor, Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a subliniat necesitatea menținerii unui ritm alert în realizarea tuturor activităților prevăzute în proiect.

În ce privește lucrările conexe, în zonă se realizează marcaje și semnalizări atât pentru buna desfășurare a traficului rutier, cât și în sprijinul turiștilor (în scopul informării publicului despre căile de acces către zona Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi).

De asemenea, în prezent, se execută lucrări de estetică rutieră pe toate drumurile limitrofe zonei Potlogi.

Tot astăzi, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a inspectat și stadiul lucrărilor de asfaltare, în execuție pe DJ 401A, legătura cu Giurgiu și Românești – Poiana – DJ 711D.

Vizita s-a încheiat cu o întâlnire a tuturor factorilor responsabili de organizarea momentului inaugural al obiectivului, stabilit pentru data de 29 noiembrie 2015. La discuții au participat Vicepreședintele CJD, Marin Antonescu, Administratorul Public al Județului, Alexandru Oprea, reprezentanții constructorului, proiectantului, membrii unității de implementare a proiectului, reprezentanții instituțiilor de cultură din județ (Centrul Județean de Cultură, Biblioteca Județeană, Complexul Național Muzeal Curtea Domnească), reprezentanții Poliției Rutiere Dâmbovița și primarii localităților Potlogi, Odobești, Lungulețu și Slobozia Moară.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post
Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare
Proiect de relocare a Grădiniței nr 2


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vot european la 16 ani

Lucruri noi se întâmplă în inima Europei. Belgia a decis oficial să invite și tinerii între 16 și 18 ani să voteze pentru alegerile europene din 9 iunie 2024. Este o mișcare interesantă și potențial încurajatoare pentru implicarea reală a tinerilor în procesul democratic. Prin încurajarea participării lor în alegeri încă de la o vârstă fragedă, Belgia promovează educația... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale