Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.03.2023 00:17

În 2023, a treia etapă a PJDL * Ieri,


A A

CJD a relansat Programul Județean de Dezvoltare Locală

CJD a relansat Programul Județean de Dezvoltare Locală

În sala Vlad Țepeș a Consiliului Județean Dâmbovița, conducerea instituției a lansat ieri cea de-a treia etapă a Programului Județean  de Dezvoltare Locală.  Acest program a fost inițiat în anul 2021, de către actuala conducere CJ Dâmbovița, un proiect prin care se fac asocieri între administrația județeană și primăriile dâmbovițene.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a transmis că suma prevăzută pentru acest program în 2023 este de 48 de milioane lei.  Acesta a vorbit și despre reușitele pe care le-au avut primele două etape ale PJDL, lansate în 2021, respectiv 2022.

„Astăzi (n.n. ieri) vom lansa Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), etapa a treia 2023De asemenea, în anul 2021 a fost deschisă prima etapă a acestui program de dezvoltare locală. Anul 2022 a fost etapa a doua, iar anul acesta, așa cum am promis în 2020, vom lansa la fiecare început de an, după aprobarea bugetului, Programul Județean de Dezvoltare Locală. În cele două etape care au fost deschise, considerăm că acest program a avut un efect foarte bun în dezvoltarea tuturor comunităților locale și a fost primit foarte bine de către dâmbovițeni pentru dezvoltarea proiectelor pe care le-am gândit împreună cu primarii din unitățile administrativ teritoriale. În cei doi ani de Program Județean de Dezvoltare Locală am semnat 104 contracte cu o valoare totală de peste 224 de milioane de lei, din partea Consiliului Județean Dâmbovița cofinanțarea fiind de 91 de milioane de lei. Până la această oră au fost finalizate 39 de proiecte pentru care CJD a decontat până astăzi 33 de milioane de lei. Și în acest an pot fi depuse proiecte privind obiective importante de infrastructură rutieră, investiții din domeniul de interes general, investiții în sănătate, în mediu, sport, cultură, situații de urgență și nu în ultimul rând, sisteme de alimentare cu apă și canalizare. Cea de-a treia etapă pe care o deschidem astăzi, avem prevăzută suma de 48 de milioane de lei din bugetul Consiliului Județean Dâmbovița. Pentru acest an, avem o sumă alocată prin hotărâre de consiliu când a fost aprobat bugetul instituției, de 13 milioane de lei”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni a fost redeschis
Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă
Undă verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dâmbovița, alături de colegii de la nivel național
Activitate dedicată Zilei Internaționale a Copilului
Parada Copiilor, bucuria a peste 4000 de copii, părinți și bunici la Târgoviște
Ședință festivă a CJD desfășurată la Palatul Brâncovenesc
O grevă care anunță marea furtună românească
Gala de Excelență a Județului Dâmbovița
Ziua Internațională a Copiilor este sărbătorită astăzi la TârgoviștePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale