Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.09.2018 00:14

În Dâmbovița,


A A

CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale

CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale

*Se asigură accesul la asigurații din toate zonele județului la îngrijiri medicale la domiciliu, furnizorii de astfel de îngrijiri medicale fiind și în mediul urban și în cel rural, existând în acest sens 16 contracte

 

PETRE DRĂGUȚOIU


Cadrul derulării “Contractelor de furnizare de servicii medicale, medicamente și echipamente medicale, încheiate de CJAS Dâmbovița pentru anul 2018, se realizează în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 140/2018, pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale și a Contractului-cadru privind condițiile asistenței medicale”, a ținut să accentueze, pentru cunoașterea și de către asigurați, ec. Niculina Sandu, directorul CJAS Dâmbovița.

De asemenea, ne-a menționat că Normele metodologice a Contractului-cadru pentru anii 2018-2019 stabilește sumele angajate și aprobate pentru instituție prin bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate. Se asigură accesul la asigurații din toate zonele județului la îngrijiri medicale la domiciliu, furnizorii de astfel de îngrijiri medicale fiind și în mediul urban și în cel rural, existând în acest sens 16 contracte, bugetul alocat fiind, în anul 2018, de 1603 mii lei, ne-a precizat directorul instituției, și jr. Carmen Panait.

Pentru dispozitivele și echipamentele medicale ale asiguraților CJAS Dâmbovița, sunt contracte cu 79 de furnizori, “cu sediul social și/sau sediul lucrativ atât în municipiul Târgoviște, cât și în alte orașe situate în județele limitrofe, asigurând toată gama de dispozitive și echipamente medicale decontate din FNUASS”, a mai precizat Niculina Sandu.

Bugetul pentru dispozitivele și echipamentele medicale în anul 2018 este de 4737 mii lei, din care 2711 mii lei în semestrul I.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cererile de plată se completează electronic
Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița
Producția industrială, în scădere vertiginoasă
Comerțul concurează serios Industria
Evaziune fiscală de proporții
"Oscilația euro, o situație îngrijorătoare"
Importurile bat exporturile
3000 lei salariul minim în domeniul construcțiilor
Banca Mondială, cu ochii pe Zona metropolitană Târgoviște
20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale