Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.09.2018 00:14

În Dâmbovița,


A A

CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale

CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale

*Se asigură accesul la asigurații din toate zonele județului la îngrijiri medicale la domiciliu, furnizorii de astfel de îngrijiri medicale fiind și în mediul urban și în cel rural, existând în acest sens 16 contracte

 

PETRE DRĂGUȚOIU


Cadrul derulării “Contractelor de furnizare de servicii medicale, medicamente și echipamente medicale, încheiate de CJAS Dâmbovița pentru anul 2018, se realizează în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 140/2018, pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale și a Contractului-cadru privind condițiile asistenței medicale”, a ținut să accentueze, pentru cunoașterea și de către asigurați, ec. Niculina Sandu, directorul CJAS Dâmbovița.

De asemenea, ne-a menționat că Normele metodologice a Contractului-cadru pentru anii 2018-2019 stabilește sumele angajate și aprobate pentru instituție prin bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate. Se asigură accesul la asigurații din toate zonele județului la îngrijiri medicale la domiciliu, furnizorii de astfel de îngrijiri medicale fiind și în mediul urban și în cel rural, existând în acest sens 16 contracte, bugetul alocat fiind, în anul 2018, de 1603 mii lei, ne-a precizat directorul instituției, și jr. Carmen Panait.

Pentru dispozitivele și echipamentele medicale ale asiguraților CJAS Dâmbovița, sunt contracte cu 79 de furnizori, “cu sediul social și/sau sediul lucrativ atât în municipiul Târgoviște, cât și în alte orașe situate în județele limitrofe, asigurând toată gama de dispozitive și echipamente medicale decontate din FNUASS”, a mai precizat Niculina Sandu.

Bugetul pentru dispozitivele și echipamentele medicale în anul 2018 este de 4737 mii lei, din care 2711 mii lei în semestrul I.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul de vizitatori, în creștere
Rata șomajului, în scădere: 3,49 %
619 locuri de muncă disponibile
Amenzile neîncasate dau de furcă Primăriei Băleni
Numărul salariaților din județ, în creștere
Rețeaua națională de magazine cu produse românești
Investițiile în infrastructura școlară continuă
Celebrul joc de păcănele "Sizzling Hot" poate fi jucat la cazino online 100% legal
Electrica Furnizare: "Fii informat! Nu te lăsa păcălit!"
COS Târgoviște riscă să rămână fără autorizația de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale