Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.08.2016 00:10

Noul conducător și-a stabilit strategiile de lucru


A A

Ciprian Prisăcaru vrea rezolvări rapide la CSM Târgoviște

Ciprian Prisăcaru vrea rezolvări rapide la CSM Târgoviște
Ciprian Prisăcaru se va despărți astăzi de CS Târgoviște, iar de mâine va începe în forță la CSM

❚ „E o criză de timp puternică și trebuie să ne mișcăm repede, pentru a nu intra în colaps. Am venit la CSM Târgoviște să fac treabă, performanță, în condiții de transparență. O să reușim, pentru că există dorința de a face lucruri bune” ❚ „Se poartă negocieri cu patru baschetbaliste străine, americance, care au drept de joc pentru echipa noastră, iar discuțiile sunt foarte aproape de finalizare. O să vedem de ce s-a ajuns aici și în ce fel putem rezolva această problemă la nivelul transferurilor, pentru a reda strălucirea echipei de baschet” ❚ „O să merg direct la sursă, pentru că nu vreau să plătim o mie de intermediari, atunci când transferăm o jucătoare. Mă voi implica în absolut toate transferurile de la baschet și de la volei” ❚ „Cu Cătălin Tănase s-a discutat atunci când clubul nu avea un președinte. S-a considerat că e cea mai bună variantă pentru postul de antrenor și subscriu. A propus un proiect pe termen mediu și lung, exact pe placul meu. Cătălin Tănase e antrenorul cu care vreau să lucrez” ❚ „Nu-mi va fi ușor să-mi iau rămas bun de la o echipă cu care am lucrat bine. Ministerul va decide pe cine va numi ca director interimar la CS Târgoviște și dacă va apela la cineva din club. Pentru mine începe un nou capitol, CSM Târgoviște”

COSTIN MIHAI


 

Ciprian Prisăcaru își va petrece astăzi ultima zi ca director la Clubul Sportiv Târgoviște, pentru că de mâine începe în mod oficial activitatea ca președinte la CSM Târgoviște. Cum timpul presează, noul conducător și-a stabilit strategiile de lucru, urmând să-și intre în atribuțiuni cu toată energia, fără să mai ia în seamă detalii de acomodare. „E o criză de timp puternică și trebuie să ne mișcăm repede, pentru a nu intra în colaps. Am venit la CSM Târgoviște să fac treabă, performanță, în condiții de transparență. O să reușim, pentru că există dorința de a face lucruri bune”.

Astăzi încheie perioada CS Târgoviște

Prisăcaru se va deplasa astăzi la Ministerul Tineretului și Sportului, pentru a solicita încetarea contractului de muncă la CS Târgoviște, unde îndeplinește funcția de director.

„Nu-mi va fi ușor să-mi iau rămas bun de la o echipă cu care am lucrat bine. Ministerul va decide pe cine va numi ca interimar și dacă va apela la cineva din club. Eu am spus pe cine aș vedea pe această poziție până la organizarea unui concurs, pe Ionuț Munteanu. Dacă voi fi întrebat, cu cea mai mare plăcere voi veni cu această propunere, însă decizia va aparține celor din MTS. Pentru mine începe un nou capitol, CSM Târgoviște”.

Bursa zvonurilor lansează diverse variante pentru directoratul de la Clubul Sportiv, destul de interesante.

Negocieri aproape de finalizare cu patru americance

Cum timpul presează, Ciprian Prisăcaru s-a informat în detaliu asupra situației din club și va prelua din mers activitatea, întocmind o listă cu priorități. „Cum la volei lucrurile sunt mult mai bine organizate decât la baschet, nu aș putea să vă spun decât faptul că echipa se află deja într-un turneu de pregătire în Muntenegru. Cea de baschet va pleca și ea miercuri în cantonament la Poiana Brașov. Se poartă negocieri cu patru jucătoare străine, americance, care au drept de joc pentru echipa noastră, iar discuțiile sunt foarte aproape de finalizare. Există acea situație din celebrul cazul Dikeoulakos-Matic, care ne împiedică să avem o strategie de transferuri, pentru a obține performanțe mari în contextul actual. O să vedem de ce s-a ajuns aici și în ce fel putem rezolva această problemă, pentru a reda strălucirea echipei de baschet”.

Îl susține pe Cătălin Tănase

Ciprian Prisăcaru a vorbit și despre situația noului antrenor Cătălin Tănase, puternic contestat în presa de casă a celor care au deținut în ultimii ani puterea la CSM Târgoviște. „Cu Cătălin Tănase s-a discutat atunci când clubul nu avea un președinte. S-a considerat că e cea mai bună variantă pentru postul de antrenor și subscriu. A fost rugat să închege un lot și a făcut tot ce a putut. A propus un proiect pe termen mediu și lung, exact pe placul meu. Cătălin Tănase e antrenorul cu care vreau să lucrez”. Printre colaboratorii lui Tănase se va număra aproape sigur și Ioan Valerian, cu o bogată activitate ca antrenor de baschet. „Mi s-a propus să lucrez la noua echipă de baschet de la CSM Târgoviște”, a recunoscut Valerian la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV.

Este singurul care va negocia contractele la baschet și la volei

Noul șef al Clubului Sportiv Municipal este cel care va negocia contractele cu jucătoarele, acum existând și garanții financiare, după ce au fost alocați 1.000.000 lei din partea CLM. „O să merg direct la sursă, pentru că nu vreau să plătim o mie de intermediari, atunci când transferăm o jucătoare. Mă voi implica în absolut toate transferurile de la baschet și de la volei. Sunt deschis la propuneri, însă deciziile în club vor fi luate de mine. Vreau să facem o echipă cu absolut toată lumea de la CSM Târgoviște, iar acest lucru țin să fie bine înțeles. Sunt foarte multe de făcut, timpul ne presează și doar printr-o bună organizare putem reuși”, a mai spus Prisăcaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale