Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.12.2016 00:08

"Mă așteptam la altă atitudine din partea fetelor"


A A

Ciprian Prisăcaru, dezamăgit după umilința cu Blaj

Ciprian Prisăcaru, dezamăgit după umilința cu Blaj
Ciprian Prisăcaru anunță măsuri dure la echipa de volei, după eșecul usturător cu Alba Blaj

❚ Președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a transmis că nimeni nu ar fi fost atât de supărat de acest eșec dacă elevele lui Dragan Nesic ar fi avut o altă prestație în meciul de luni seară ❚ „Eu o să propun un set de măsuri, destul de dure, pentru echipă, pentru staff”, a transmis Ciprian Prisăcaru, semn că eșecul cu Blaj nu va rămâne nepedepsit

LIVIU DOBRE,

COSTIN MIHAI

 


 

Chiar dacă așteptările erau mult mai mari, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a pierdut marele derby cu Volei Alba Blaj, chiar în fața propriilor suporteri, fără a câștiga vreun set. Rezultatul l-a dezamăgit pe Ciprian Prisăcaru, președintele CSM-ului, însă cel mai mult a făcut-o atitudinea jucătoarelor, care a lăsat de dorit. „Este o prestație slabă, un eșec neașteptat. Îmi pare rău pentru atmosfera frumoasă care a fost în sală și le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și în meciul cu Alba Blaj. Sunt foarte dezamăgit, mă așteptam la mai mult, mă așteptam la altă atitudine din partea fetelor. Dacă ar fi avut atitudinea din primul set, probabil că nimeni nu ar mai fi fost supărat chiar și în condițiile unei înfrângeri. Însă se pare că atât putem, acesta ne este nivelul și în aceste condiții trebuie să reevaluăm tot ce înseamnă activitatea echipei de volei”, a mărturisit Ciprian Prisăcaru.

„O să propun un set de măsuri destul de dure”

Întrebat dacă este în pericol postul antrenorului în urma acestui eșec, al treilea din acest sezon, Ciprian Prisăcaru nu a oferit un răspuns clar, însă a transmis că vor fi luate măsuri drastice, care îi vizează atât pe cei din staff-ul tehnic, cât și pe jucătoare. „Nu aș putea să mă refer strict la antrenor sau la vreuna dintre jucătoare. Eu o să propun un set de măsuri, destul de dure, pentru echipă, pentru staff, și în urma unei discuții pe care o voi avea cu finanțatorii, cu Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, vom lua niște măsuri și le vom face publice”, a transmis președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

„Am încredere că sezonul următor ne va prinde fără aceste sancțiuni”

Încă nu se cunoaște ce se va întâmpla cu amenda atrasă de CSM Târgoviște, dar plătită de Federația Română de Baschet, pentru a se evita eventuale sancțiuni, însă Ciprian Prisăcaru are încredere că toate aceste probleme întâmpinate de echipa de baschet vor fi rezolvate. „Vom vedea după discuția de joi, când se va deplasa la Târgoviște o comisie federală. Noi nu avem un document oficial de la Federația Română de Baschet, precum că nu am plătit acea amendă și că datorăm niște bani. Probabil că joi se vor lămuri și aceste aspecte. Vom vedea și vom stabili strategia pe care dorim să o adoptăm pentru rezolvarea problemei de la baschet, pentru că, așa cum am mai spus la începutul mandatului meu ca președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, prioritatea numărul unu pentru mine este să rezolvăm problema sancțiunilor de la baschet. Am încredere că sezonul următor ne va prinde fără aceste sancțiuni și cu posibilitatea de a face transferuri. Fără a mai depinde de cele patru jucătoare americance pe care le avem la Târgoviște și fără a fi nevoiți să le acceptăm capriciile lor și tuturor celor care se cred indispensabili. După ce vom avea toate documentele, vom face un studiu juridic. Pentru a face o plată trebuie să o consideri oportună, trebuie să ai buget și trebuie să fie legal. Nici eu și nici primarul Municipiului Târgoviște nu ne permitem să încălcăm niciunul din acești pași. Prin urmare, după ce vom avea concluzia finală și dacă aceasta va fi că putem să facem această plată, nu ne rămâne decât să solicităm sprijinul Consiliului Local și să încercăm să rezolvăm acest lucru”, a mai spus oficialul de la CSM.

„Nu știu cine face presiuni, nu le simt”

Chiar dacă a atras deja contestatari, care i-au cerut demisia, Ciprian Prisăcaru a mărturisit că nu simte nicio presiune asupra sa și că va rămâne în continuare la club. „Nu știu cine face presiuni, nu le simt și nu se pune problema de așa ceva. Eu am venit, am găsit o situație și nu am decât să îmi îndeplinesc atribuțiile. Probabil după ce voi rezolva o parte din probleme, voi începe și să construiesc din punct de vedere sportiv”, a încheiat Prisăcaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de DORU M. la 07.12.2016 14:13

Primele masuri ar trebui sa le aplice primaria si sa-l scutere pe acest Prisacru care niciodata nu o sa-l ajunga pe celalalt Ciprian, adica Iugulescu l-a capitolul performante!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale