Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.09.2015 00:19

Editorial


A A

Ciocnirea civilizațiilor a început

Ciocnirea civilizațiilor a început

GEORGE COANDĂ


Este posibil. Iar dacă „bătrânul continent” a fost luat pe nepregătite de răvășitorul tsunami al Semilunii de nestăvilit, leadership-ul UE a dat în bâlbâială, burzuluindu-se neputincios la unele state, impunându-le cote de găzduire. Numai că acest leadership ori se face că nu pricepe ori chiar nu pricepe care este adevărul acestei invazii furibunde. PREMEDITATE.

Oare a fost izbit de o stupidă uitare, apropo de amenințarea făcută în clar de Statul Islamic al Irakului și Siriei / ISIL, metamorfozat, între timp, în Califatul Islamic, în ianuarie 2015, cum că va trimite un val nimicitor de migranți (a se citi, invadatori) în Europa. Să fie clar, nu este vorba nicidecum de o emigrație/imigrație economică – decât în mică măsură – sau că niște oropsiți ai sorții sunt persecutați etnic. A se lua seama! Această invazie migraționistă doar în aparență este disperată și haotică. Este una politică și geopolitică, determinată și organizată, acoperind (informația mi-a parvenit pe surse credibile) pătrunderea în Europa a mii de luptători fanatici și perfect pregătiți militar ai Califatului Islamic și Al-Qaeda. Iar cauzele pe care leadership-ul de la Bruxelles și Strasbourg, lovit de cecitate, nu le vede, dar NATO le știe, țin de un joc geopolitic extrem de periculos.

Pe de-o parte Califatul / ISIL alungă mase de civili – majoritatea o formează tinerii – sub amenințarea cu moartea pentru a- și asigura o „masă de manevră” luptătoare în Europa, destabilizând- o economic, etnic și religios, curățindu-și terenul în vederea înfrângerii Damascului și Bagdadului, obiectivul strategic fiind crearea unui stat panarab, iar pe de altă parte, Israelul încurajează insidios migrația, cu promisiuni de viață mai bună în țările europene dezvoltate, în speranța că va scăpa de presiunea amenințătoare a Islamului care ar rămâne, astfel, fără forță umană de atac. Vedeți, lucrurile, geopolitic privindu-le, sunt complexe și cu potențial de explozie nucleară. E

uropa este, deci, în primejdie de a-și pierde identitatea, dacă Bruxelles-ul, Parisul, Berlinul, Londra și Washington-ul nu vor gestiona lucid – și nu pe interese obscure – această prevestire a Armaghedonului. Pentru oricâtă milostenie creștină mână Europa spre gesturi umanitare, în primul rând trebuie să-și prezerve propria supraviețuire și identitate etnică și de civilizație. Iar România, da, să dea dovadă de solidaritate și altruism, dar, mai întâi, are datoria să-și aducă acasă milioanele de evadați din „capitalismul original” (asasin) de după revoluția din ’89, altminteri se va depopula, va fi locuită de fiii și fiicele lui Allah – că de chinezi deja e năpădită -, și nu va mai fi Grădina Maicii Domnului. Și după aia om mai sta de vorbă. Dacă va mai fi cu cine. Războiul/ciocnirea civilizațiilor a început.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice
Ok, suntem în Schengen...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale