Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.11.2019 00:25

La Târgoviște,


A A

Cinematograful "Independența", în plină reabilitare

Cinematograful

❚ Valoarea investiției se ridică la 8.800.000 de lei, iar administrația publică locală târgovișteană preconizează că lucrările vor fi terminate în toamna anului viitor ❚ De asemenea, vor fi dotări pentru o sală cinema și aceasta va fi o sală funcțională, o sală de care municipiul Târgoviște are nevoie, în contextul în care nu există multe posi - bilități în acest moment în orașul nostru

 

ȘTEFAN KHALIL

 


 

Ieri, conducerea Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă la Cinematograful „Independența”, din municipiu, unde are loc procesul de modernizare și reabilitare al clădirii. După mulți ani de așteptare, târgoviștenii se vor putea bucura din nou de cinematograful central. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de ceilalți membri din conducerea Primăriei Târgoviște, a declarat că sala cinematografului va fi una funcțională. Valoarea investiției se ridică la 8.800.000 de lei, iar administrația publică locală târgovișteană preconizează că lucrările vor fi terminate în toamna anului viitor. ,,Suntem la Cinematograful «Independența» din municipiul Târgoviște, aici unde, iată, lucrările de reabilitare sunt în plină desfășurare. Este vorba despre un proiect al Companiei Naționale de Investiții, clădirea este însă a administrației locale târgoviștene, proiectul a fost realizat de municipiul Târgoviște și finanțarea, de asemenea, obținută de primărie. Discutăm de un proiect de reabilitare în valoare de aproape nouă milioane de lei, discutăm de lucrări complexe, de substanță la ceea ce numim Cinematograful Independența, care este un simbol al municipiului Târgoviște. Ne aducem aminte cu toții de filmele pe care le-am văzut aici, eram copii când veneam practic la singurul cinematograf adevărat din municipiul Târgoviște și mă bucur că suntem în momentul de față în plin proces de reabilitare. Vom avea undeva la 483 de locuri în sala de cinema. Proiectul presupune reabilitarea integrală a clădirii, interior-exteror. De asemenea, vor fi dotări pentru o sală cinema și aceasta va fi o sală funcțională, o sală de care municipiul Târgoviște are nevoie, în contextul în care nu există multe posibilități în acest moment în orașul nostru. Este un proiect care se va finaliza anul viitor în toamnă, este un proiect care va transforma total această zonă din municipiul Târgoviște, coroborat cu lucrările pe care noi le avem la Piața Tricolorului și care vor fi finalizate în primăvara anului viitor”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan. De asemenea, acesta a mai punctat că,probabil în două-trei săptămâni, maxim o lună, vor începe lucrările și la Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște. În acest fel, o mare parte a orașului va fi în reabilitare, iar zona centrală va fi mult schimbată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale