Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.11.2014 14:32

Întrebarea sfârșitului de campionat


A A

Cine se mai ocupă de Tătărani?

Cine se mai ocupă de Tătărani?
Primarul Constantin Pătru nu vrea să mai audă de fotbal la Tătărani

❚Se pare că totul a plecat din etapa a 12-a, când Voința a jucat pe teren propriu cu AS Doicești și a pierdut cu 1-0 ❚ Primarul localității, Constantin Pătru, a fost contactat luni dupăamiază de reporterii „Jurnal de Dâmbovița” pentru a comenta cele întâmplate, însă inițial nu a răspuns apelurilor telefonice. Ulterior, edilul a revenit, astfel că astăzi vă prezentăm punctul său de vedere ❚ „Să facă ce vor, eu nu mai am treabă cu echipa. Mă dau pe ping pong. Probabil că din retur, nu va mai exista fotbal la Tătărani”, s-a exprimat Constantin Pătru

MĂDĂLIN RĂDUCU


Voința Tătărani este una dintre echipele solide din Onoare Nord, afirmație sprijinită de locul șase ocupat în clasament la finalul turului de campionat. Fără pretenții de promovare, dar nici cu grijile retrogradării în viitorul apropiat, echipa din Tătărani trece prin momente dificile.

Se pare că totul a plecat din etapa a 12-a, când Voința a jucat pe teren propriu cu AS Doicești și a pierdut cu 1-0. Acel meci nu a fost lipsit de incidente, în prim planul evenimentelor aflându- se chiar primarul din localitate, Constantin Pătru. De atunci, evoluțiile formației au fost oscilante și totul a culminat cu ultima etapă a turului din Liga a V-a.

 

Supărare mare la Tătărani

Duminica trecută, Voința Tătărani a avut meci la Unirea Lucieni. Echipa de seniori a deplasat doar opt jucători, iar până în minutul 20 alți doi s-au mai „accidentat” misterios, astfel că Tătăraniul nu a terminat partida în efectiv complet, pierzând confruntarea la masa verde. Primarul localității, Constantin Pătru, a fost contactat luni după-amiază de reporterii „Jurnal de Dâmbovița” pentru a comenta cele întâmplate, însă inițial nu a răspuns apelurilor telefonice.

Ulterior, edilul a revenit, astfel că astăzi vă prezentăm punctul său de vedere. Pătru a spus că totul a plecat de la meciul cu Doicești. Mai mult, edilul susține că nu îl mai interesează soarta clubului de fotbal. Supărarea sa este atât de mare, încât în acest moment ia în calcul retragerea din campionat.

 

„Mă dau pe ping pong”

„Domnule, nu mai știu cine se ocupă de echipă. Nu mă mai interesează. De la incidentul cu Doicești, când s-a mediatizat intens, le-am spus băieților că retrag sprijinul financiar. Pe mine nu mă mai interesează soarta lor! Să facă ce vor, eu nu mai am treabă cu echipa. Mă dau pe ping pong. O să închiriem baza sportivă, s-o dăm celor de la Mănești sau Voinești. Probabil că din retur, nu va mai exista fotbal la Tătărani”, a declarat primarul Constantin Pătru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale