Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.06.2020 00:10

Întrebarea verii în fotbalul dâmbovițean


A A

Cine merge la barajul pentru Liga a 3-a?

Cine merge la barajul pentru Liga a 3-a?

❚ Liga a 4-a dâmbovițeană trebuie să-și desemneze o câștigătoare, pentru a reprezenta județul la mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a ❚ Nu se va mai juca un baraj în dublă manșă, ci un turneu în trei, la finalul căruia echipa câștigătoare promovează în eșalonul trei ❚ Dacă la federație se poartă barajele de promovare în Liga a 2-a, între primele două clasate din seriile C3, de ce nu ar proceda la fel și AJF Dâmbovița, la Liga a 4-a? ❚ Cea mai indicată metodă de stabilire a campioanei județene, în acest context special, indică o mini-grupă de baraj între primele trei clasate: Roberto Ziduri (51p), Gloria Cornești (50p) și Recolta Gura Șuții (47p)

 

COSTIN MIHAI

 


 

Liga a 4-a dâmbovițeană trebuie să-și desemneze o câștigătoare, pentru a reprezenta județul la mini-grupele de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Nu se va mai juca un baraj în dublă manșă, ci un turneu în trei, la finalul căruia echipa câștigătoare promovează în eșalonul trei. La prima vedere, saltul către Liga a 3-a pare mai complicat pentru campioana din Dâmbovița. La o analiză mai atentă, e posibil să promoveze și a doua clasată din mini-grupa de trei. Mai multe echipe din eșalonul terț au probleme serioase, urmând să piardă susținerea autorităților locale, însă pot apărea surprize și în dreptul nou promovatelor.

Reluarea competiției implică multe riscuri

Revenind la Liga a 4-a, cine își asumă reluarea unei competiții cu 18 echipe și disputarea a 16 etape, fără jucători, antrenori și arbitri testați? Dacă la federație se poartă barajele de promovare în Liga a 2- a, între primele două clasate din seriile C3, de ce nu ar proceda la fel și AJF Dâmbovița, la Liga a 4-a? Cu un baraj în dublă manșă între locul 1 (Roberto Ziduri) și locul 2 (Gloria Cornești). Ar fi o variantă. Cea mai indicată metodă de stabilire a campioanei județene, în acest context special, indică o mini-grupă de baraj între primele trei clasate: Roberto Ziduri (51p), Gloria Cornești (50p) și Recolta Gura Șuții (47p). Ar juca fiecare cu fiecare, trei meciuri, pe teren neutru, de maxim interes. Următoarele clasate, Cetatea Târgoviște (35p), Urban Titu (35p), CSM Fieni (31p) sau Unirea Bucșani (31p), sunt la o diferență prea mare de puncte, pentru a intra într-un play-off cu drept de promovare.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Motivele regresului la Chindia
Chindia, cea mai slabă din play-out
Croitoru se bazează pe jucători tineri
Cătălin Popa, criticat de jucătorii Chindiei
Andreas Mihaiu despre Marcel Ghergu
Desdemona Banu Ionescu, de 34 de ani la CS Târgoviște
S-a renunțat prea ușor la Cristi Cherchez
Misiune tot mai dificilă pentru târgovișteni
Chindia a pierdut și cu Hermannstadt
Ghergu, dezamăgit de Neicuțescu și Mihaiu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Un premier Incitator

Bună sau strâmbă, decizia Curții Constituționale obligatorie trebuie respectată cu sfințenie. Și, asta în cazul oricărei Curți Constituționale din această lume. Așa este prevăzut în legea legilor – Constituția. Și dacă este vorba de Constituție, vorba aia, fermoarul tras la gură.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale