Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.06.2018 00:10

Pentru o promovare istorică


A A

Chindia trebuie să treacă de Voluntari

Chindia trebuie să treacă de Voluntari

❚ Trupa din Voluntari este pregătită de Adi Mutu și are în componența lotului o serie de jucători experimentați, precum Lucian Sânmărtean, Laurențiu Marinescu, Florin Cernat sau Costin Lazăr ❚ Chindia a arătat bine din punct de vedere ofensiv, având al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 71 de goluri marcate, iar din punct de vedere al defensivei, trupa lui Nicu Croitoru a avut a treia cea mai bună apărare din serie, cu 28 de goluri primite

COSMIN SAVA

 


 

Finalul ultimei etape din play-out-ul Ligii 1 a stabilit și echipa care merge la barajul pentru menținere/promovare. FC Voluntari a obținut un punct miraculos cu Juventus București, după un penalty controversat obținut în finalul partidei și merge la baraj, acolo unde întâlnește Chindia Târgoviște. Meciurile se vor disputa pe 9 și 13 iunie, urmând ca ordinea jocurilor să fie stabilită astăzi, la sediul Federației Române de Fotbal.

Chindia vrea în Liga 1

Chindia Târgoviște a obținut cea mai bună clasare din ultimii ani, reușind să încheie acest sezon al ligii secunde pe poziția a treia, cu 75 de puncte. Deși la un moment dat era aproape de locurile direct promovabile, trupa lui Nicu Croitoru a încheiat campionatul la 16 puncte în spatele ocupantei locului secund, Hermannstadt. și în această stagiune Chindia a arătat bine din punct de vedere ofensiv, având al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 71 de goluri marcate, iar din punct de vedere al defensivei, trupa lui Nicu Croitoru a avut a treia cea mai bună apărare din serie, cu 28 de goluri primite. Jocul echipei lui Croitoru a arătat bine în cea mai mare parte a sezonului, iar în partidele cu cele mai bune echipe ale seriei, nu a cedat, cu Dunărea Călărași (2-2;0-0) și Hermannstadt (0-0;1-1). La finalul „dublei” cu FC Voluntari, formația pregătită de Nicu Croitoru ar putea să revină în prima ligă după o pauză de 20 de ani.

În cădere liberă

FC Voluntari a avut un traseu interesant în ultimul an. De la câștigarea Cupei României și a Supercupei României, FC Voluntari a scăzut în acest sezon și a reușit să ajungă la barajul de menținere după un egal chinuit cu Juventus București. Trupa din Voluntari este pregătită de Adi Mutu și are în componența lotului o serie de jucători experimentați, precum Lucian Sânmărtean, Laurențiu Marinescu, Florin Cernat sau Costin Lazăr. Cu toate că lotul este extrem de valoros, formația pregătită de Mutu a reușit să încheie play-out-ul cu doar 27 de puncte. Aceștia au marcat 16 goluri și au primit 22, iar ultima victorie a fost obținută în urmă cu o lună, 3-2, cu Poli Timișoara. Echipa din Voluntari a promovat în Liga I la finalul sezonului 2014/2015, dar de fiecare dată a terminat în partea a doua a clasamentului. Mai mult, FC Voluntari a mai fost implicată într-un baraj de menținere în prima ligă, reușind să se impună în fața celor de la UTA Arad (3-0;0-1).

Se așteaptă la o „dublă” dificilă

Adi Mutu a transmis la finalul meciului că se așteaptă la meciuri dificile cu Chindia Târgoviște, mai ales că echipa lui are probleme pe faza defensivă. „Va fi la fel de greu. Jucătorii importanți trebuie să își facă datoria. Buffon avea două șuturi pe poartă și le apăra pe amândouă. Vom lucra. Pe ăștia îi avem, cu ăștia lucrăm. Va fi foarte dificil barajul. Dacă primim goluri așa, va trebui să marcăm mai mult. Faza defensivă trebuie făcută mai bine.” a transmis antrenorul Voluntariului, la interviul de la finalul partidei cu Juventus.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale