Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2019 00:10

Deplasare grea pentru târgovișteni


A A

Chindia, test greu duminică la Botoșani

Chindia, test greu duminică la Botoșani

❚ Partida din etapa cu numărul 10 este programată pentru duminică, de la ora 17.30, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look ❚Echipa pregătită de Marius Croitoru stă mai bine decât formația lui Viorel Moldovan și din punct de vedere ale golurilor marcate, Botoșaniul are 16, față de doar 10 ale Chindiei ❚ Cele două formații s-au întâlnit și în stagiunea 2012- 2013 a ligii secunde, iar atunci Chindia și Botoșani și-au împărțit victoriile

 

COSMIN SAVA


Cu doar 6 puncte după nouă runde, Chindia merge cu gândul de a obține puncte din deplasarea de la FC Botoșani. Partida din etapa cu numărul 10 este programată pentru duminică, de la ora 17.30, urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look. Echipa gazdă a scos la vânzare biletele pentru meci prin intermediul site-ului oficial, iar prețurile sunt următoarele: Peluze(15 lei), Tribuna I sec. A și C(20 de lei), Tribuna II sec. A și C(20 de lei), Tribuna II sec. B(25 de lei) și Tribuna I sec. B(30 de lei).

Botoșani este pe loc de play-off

Chindia ocupă locul 13 în acest moment, are doar 6 puncte, iar adversara de duminică se anunță puternică, fiind una dintre surprizele acestui început de sezon. FC Botoșani este pe locul 6, poziție care duce în play-off, cu 12 puncte, având o singură înfrângere până în acest moment. Echipa pregătită de Marius Croitoru stă mai bine decât formația lui Viorel Moldovan și din punct de vedere ale golurilor marcate, Botoșaniul are 16, față de doar 10 ale Chindiei. Cele două echipe au în comun faptul că stau destul de prost pe fază defensivă, echipa din Botoșani a primit 14, în timp ce târgoviștenii au încasat 17.

S-au mai întâlnit în Liga a II-a

Cele două formații s-au întâlnit și în stagiunea 2012-2013 a ligii secunde, iar atunci Chindia și Botoșani și-au împărțit victoriile. Târgoviștenii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu, grație reușitelor lui Ionuț Șerban(penalty) și Bobi Verdeș, iar Botoșaniul a câștigat acasă cu 1-0. După înfruntarea de duminică, cele două echipe vor juca în Cupa României, ambele pe teren propriu. Chindia întâlnește FC Hermannstadt, iar clubul a scos deja biletele la vânzare pentru meciul de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieșit, în timp ce Botoșaniul primește vizita campioanei CFR Cluj.

Lotul adversarilor este mai valoros

Conform site-ului transfermarkt.com, lotul celor de la FC Botoșani este cotat la 7,04 milioane de lire sterline, față de doar 5,33 milioane, cât valorează cel al Chindiei. Formația târgovișteană are o medie de vârstă mai avansată, 25,9 ani, iar echipa lui Croitoru are o medie de 24,6. Cel mai valoros jucător al târgoviștenilor este Mihai Voduț, iar la Botoșani este fundașul Andrei Miron.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale