Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2018 00:18

Victorii pe linie


A A

Chindia, singura echipă cu punctaj maxim

Chindia, singura echipă cu punctaj maxim

* „A fost un meci pe care l-am controlat tactic, am stat foarte bine în teren, am avut o organizare foarte bună. Am reușit să punctăm în repriza secundă, am avut foarte multe ocazii, considerăm că a fost o victorie muncită și meritată”

*„Programul nostru de până acum a fost foarte dificil, am avut adversari dificili, nu există meci ușor, dar dacă abordăm fiecare partidă cu aceeași concentrare, determinare și atitudine, nu vor fi probleme”

* ,,Dacă ne relaxăm și credem că un meci e câștigat dinainte, vom avea probleme și nu e bine. Fiecare joc e important, trebuie să fim concentrați și să strângem puncta”, sunt declarațiile lui Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei

COSMIN SAVA


 

Formația pregătită de Viorel Moldovan a reușit o nouă victorie, a treia din trei meciuri jucate în acest început de sezon. Chindia a trecut și de Aerostar Bacău, scor 2-0, în urma unui meci dominat în totalitate de echipa dâmbovițeană, care a marcat prin Cristi Cherchez și Daniel Florea. Primul traversează o formă foarte bună, reușind să puncteze în fiecare partidă de până acum și pare să se înscrie și în acest an în lupta pentru titlul de golgheter al ligii secunde. Chindia ocupă primul loc în acest moment, cu punctaj maxim, fiind singura echipă aflată în această situație. Târgoviștenii sunt urmați în clasament de Sportul Snagov, FC Argeș și Petrolul Ploiești, cu 7 puncte, ultimele două fiind și formațiile pe care urmează să le întâlnească în următoarele două săptămâni.

,,Sunt trei puncte meritate la Bacău”

Viorel Moldovan s-a declarat mulțumit de jocul de la Bacău și spune că toate partidele vor fi abordate cu aceeași concentrare și atitudine, pentru a obține cât mai multe puncte. „A fost un meci pe care l-am controlat tactic, am stat foarte bine în teren, am avut o organizare foarte bună. Am reușit să punctăm în repriza secundă, am avut foarte multe ocazii, considerăm că a fost o victorie muncită și meritată, cu un adversar foarte bun, care își dorea să obțină un rezultat bun. Sunt trei puncte meritate pe care le-am obținut la Bacău”.

Sâmbătă, cu FC Argeș, de la 13.30

,,Programul nostru de până acum a fost foarte dificil, am avut adversari dificili, nu există meci ușor. Dar, dacă abordăm fiecare partidă cu aceeași concentrare, determinare și atitudine, nu vor fi probleme. În schimb, dacă ne relaxăm și credem că un meci e câștigat dinainte, vom avea probleme și nu e bine. Fiecare joc e important, trebuie să fim concentrați și să strângem puncte. Toată lumea era fericită pentru această victorie, dar o să reluăm pregătirile și vom face o evaluare, să vedem dacă există probleme fizice după meciul cu Aerostar, însă cred că totul e bine”, a spus antrenorul Chindiei. Chindia luptă și în acest an pentru promovare, fiind o echipă obișnuită în ultimul timp cu pozițiile fruntașe, iar începutul este promițător. Seria jocurilor dificile continuă însă pentru echipa târgovișteană, sâmbătă urmând să întâlnească pe FC Argeș, de la ora 13.30.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de agzilagogiyi la 23.03.2019 23:24

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Without Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale