Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2018 01:10

Liga a 2-a. Chindia Târgoviște - FC Argeș 2-4 (0-2)


A A

Chindia se stinge din nou

Chindia se stinge din nou
Foto: Gabriela Neacșu

* Echipa nu joacă nimic, iar mulți se întreabă: nu poate sau nu vrea? Jucătorii și suporterii se înjură ca chiorii, conducătorii stau pitiți și bălmăjesc pe la spate, iar arbitrajele nu mai sunt cele care ne ajutau din când în când, acum ne dau în cap

* E un moment delicat și pentru asociați. Să le acorde încredere conducătorilor și antrenorilor până la finalul sezonului, unul cu obiectiv promovarea? Să intervină urgent cu înlocuiri, pentru a salva ce mai e de salvat, adică locul de baraj?

COSTIN MIHAI


,,Ne-au violat! Piteștenii și arbitrii ne-au tras-o din toate pozițiile!”. Sunt concluziile unui mucalit, care a găsit resurse pentru o glumă după meciul pierdut de Chindia, la Târgoviște, cu FC Argeș (2-4). Din păcate, cam așa arată Chindia. Ca o fată frumoasă și naivă, de care își bate joc cine are poftă și pe care nu o apără nimeni. După eșecul rușinos de la Brăila, am făcut apel la unitate și la caracter. Nu am văzut nici unitate și nici caracter în meciul cu FC Argeș, urmărit pe laptop.

Până și arbitrii s-au transformat în dușmani

Chindia a mai trecut prin momente grele, dar nu ca acesta. Echipa nu joacă nimic, iar mulți se întreabă: nu poate sau nu vrea? Jucătorii și suporterii se înjură ca chiorii, conducătorii stau pitiți și bălmăjesc pe la spate, iar arbitrajele nu mai sunt cele care ne ajutau din când în când, acum ne dau în cap. Foarte ușor au primit piteștenii cele două penalty-uri, fix în momentele de revenire ale Chindiei. Foarte ușor s-au primit golurile. Foarte ușor au ajuns adversarii în poziții de finalizare. Foarte ușor se pierd puncte. Călărași și Hermannstadt pot să petreacă de pe acum, sunt ca și promovate, însă Chindia începe să tremure și pentru locul 3.

Măcar să fie baraj, dar acolo ce faci cu jocul ăsta?

E un moment delicat și pentru asociați. Să le acorde încredere conducătorilor și antrenorilor până la finalul sezonului, unul cu obiectiv promovarea? Să intervină urgent cu înlocuiri, pentru a salva ce mai e de salvat, adică locul de baraj? E un moment delicat și pentru suporteri. Echipa asta chiar nu poate să mai bată pe nimeni, e incapabilă să câștige un punct cu Brăila și cu Pitești? Echipa asta chiar ne ia de fraieri, fentând an de an promovarea, când ne e lumea mai dragă? Noi întrebăm altceva. Echipa asta, la cum se prezintă, dacă ajunge la baraj, poate să elimine una de Liga 1? Gândiți-vă la oamenii care vă susțin, au fost peste 3.500 cu FC Argeș, și sunt foarte mulți în oraș, în județ, în țară și peste hotare! Gândiți-vă și la asociați, care vă asigură un confort financiar pe care și l-ar dori orice club de Liga a 2-a!

Momente de derută, de haos

Sunt oameni care solicită demisii. S-au auzit și în tribună, se exprimă și pe rețelele de socializare, sunt tot mai multe și mai vehemente. Demisia cui? A băncii tehnice (Nicu Croitoru – Sică Bârdeș)? A conducerii executive (Marcel Ghergu – Ciprian Iugulescu)? Doar finanțatorii pot lua decizii, ei trebuie să adune informații, să cântărească, să măsoare și să aleagă. Impresia este că lucrurile au scăpat de sub control și că la Chindia e haos. O decădere pe care am anticipat-o, dar parcă nu așa de repede. Adevărul este că echipa nu a jucat mare lucru anul acesta, că unii sunt mai preocupați de alegeri și că interesele personale sunt mai presus decât ale clubului.

Alegem promovarea, în locul băieților simpatici sau susținuți!

În acest moment, Chindia suferă ca joc și ca imagine. Iar dacă nu se promovează nici acum, toți cei implicați la nivel conducere tehnică și administrativă ar trebui să facă pasul înapoi. Ne pare rău, însă alegem promovarea, în locul băieți simpatici. Doar că unii nu sunt deloc simpatici, ci doar susținuți. I-am întreba așa: garantați promovarea în Liga 1 ori îi lăsați pe alții să încerce? Asociații și-au făcut datoria, suporterii au venit alături într-un număr mare, chiar și după scandalul de la Brăila, voi de ce nu puteți? Jucători, antrenori, conducători. Nici măcar scuze nu ați transmis, după momentele urâte din Joia Paștelui sau explicații. Nici măcar curaj nu aveți!

Chindia Târgoviște – FC Argeș 2-4 (0-2)

Marcatori: Cherchez 49-pen, 70 / R. Costin 1, C. Stan 40, Buhăescu 61-pen, Năstăsie 76-pen

Chindia: Meilă (46 Aioani) – Martac, Vătavu, Cobotariu, Dumitrașcu – Nisipeanu (46 Neguț), Rogoveanu, L. Mihai, C. Stoica (71 Licu) – Florea, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

FC Argeș: O. Popescu – Oancea (90+2 Barbu), Cotigă, Vișa, Șerbănică – C. Stan, Șerban (74 Panait), R. Costin, Năstăsie – Tofan, Buhăescu (88 Nilă). Antrenor: Emil Săndoi.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale