Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2019 00:10

Va fi greu la Ploiești


A A

Chindia se pregătește pentru o misiune dificilă

Chindia se pregătește pentru o misiune dificilă

❚ Promovarea în Liga 1 și lipsa unui stadion care să poată găzdui meciuri de primă divizie au provocat un cortegiu întreg de dispute, deschizând fronturi multiple și conflicte de idei ❚ După trei ani de încercări eșuate, a venit și mult așteptata promovare, dar a revenit un subiect fierbinte, al stadionului, pe care îl comentează fiecare cum îl taie capul, cum îi dictează conștiința sau interesul ❚ Microbiștii așteaptă lucruri concrete, nu vorbe mari, iar autoritățile locale promit stadioane. Dar echipă avem de Liga 1, la nivelul lotului și al conducerii?

 

COSTIN MIHAI


Promovarea Chindiei în Liga 1 și lipsa unui stadion care să poată găzdui meciuri de primă divizie au provocat un cortegiu întreg de dispute, deschizând fronturi multiple și conflicte de idei. Înclinați din instinct către gratificări imediate, cei mai puțin autonomi de propriile opinii se lasă ghidonați de interese, dar se păstrează liberi de scrupule. Și din acest motiv i-am apreciat pe cei care s-au exprimat deschis. Nu e comod să oferi explicații ca autoritate publică pe tema bazelor sportive din Târgoviște. Primarul Cristian Stan le-a expus în orice context, la fel o face și Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Acești oameni au prezentat fără nicio teamă cifre și au susținut clubul Chindia din orice poziție, chiar dacă uneori erau ironizați politic, chiar de la microfonul stadionului Eugen Popescu, fără intervenția unor conducători alunecoși. Noi nu suntem implicați politic, nu avem obligații morale, nu suntem datori nimănui, ne dorim doar performanță, transparență și sinceritate. Iar dacă cei de la Chindia nu sunt capabili să le asigure, atunci le vom fi incomozi, așa cum le-am fost multora dintre cei care au tranzitat prin club.

Oamenii așteaptă lucruri concrete, nu vorbe mari!

Marcel Ghergu și Ciprian Iugulescu nu au primit refuzuri din partea asociaților, mai precis Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Conducătorii Chindiei au primit doar sprijin, foarte mult sprijin, și au avut mână liberă să facă treabă. După trei ani de încercări eșuate, a venit și mult așteptata promovare, dar a revenit un subiect fierbinte, al stadionului, pe care îl comentează fiecare cum îl taie capul, cum îi dictează conștiința sau interesul. Chindia va merge să joace la Ploiești, pentru că e cel mai aproape, și nu la Mioveni, la dracu în praznic. Ei bine, microbiștii așteaptă lucruri concrete, nu vorbe mari, iar autoritățile locale promit stadioane. Unii cred, alții nu, însă oamenii ăștia și-au respectat până acum promisiunile legate de clubul Chindia. Nu e o laudă, e un adevărat, chiar dacă pe unii îi deranjează sau îi enervează. Amuzant e că a ajuns să-i irite când scriem pe subiect pe cei din club, asta ca să înțelegeți de ce nu există viziune în anumite direcții. Pentru că unii nu-și vor depăși niciodată limitele, chit că au fost îndopați cu funcții și facilități. Se găsesc întodeauna oameni care să vorbească pentru ei, să muncească pentru ei și să le ofere avantaje uriașe. Dar echipă avem de Liga 1, la nivelul lotului și al conducerii?Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Atitudine, dăruire, dar eșec
Moldovan își felicită elevii pentru joc
Hagi a lăudat jocul Chindiei
Moldovan lămurește de ce nu-l ia în calcul pe Cherchez
Gabi Paraschiv a strigat adunarea
Șansa suporterilor să își demonstreze atașamentul
Jucătorii lui Viorel Moldovan au prins încredere
Biletele pentru meciul cu Viitorul se vând ca pâinea caldă
Cherchez nu trebuie umilit!
Remiză cu multă șansă


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale