Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.08.2020 00:10

Liga I. Poli Iași-Chindia Târgoviște 1-0(0-0)


A A

Chindia se întoarce în liga secundă

Chindia se întoarce în liga secundă

❚ Aventura Chindiei în prima ligă se încheie trist, după un sezon început decent, dar stricat de anumite decizii neinspirate, venite atât din partea antrenorilor, cât și a conducerii. ❚ Partea secundă începe dezastruos pentru Chindia, pentru că nou intratul Yameogo l-a faultat în careu pe Cabral, centralul Găman a dictat penalty, iar Passaglia l-a învins pe Aioani. ❚ Târgoviștenii au înregistrat astfel a opta înfrângere din play-out și au retrogradat matematic, urmând ca din sezonul următor să evolueze la nivelul ligii secunde.

 

COSMIN SAVA


Victoria de runda trecută, 3-1 cu Academica Clinceni, le-a mai permis târgovi ștenilor să viseze la evitarea retrogradării. Aceste șanse s-au încheiat odată cu fluierul final al partidei cu Poli Iași, pentru că trupa lui Emil Săndoi a pierdut un nou meci și este retrogradată matematic, deși mai are trei partide de disputat. Aventura Chindiei în prima ligă se încheie trist, după un sezon început decent, dar stricat de anumite decizii neinspirate, venite atât din partea antrenorilor, cât și a conducerii.

Echilibru în prima repriză

Prima repriză a început prost pentru Chindia, care a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, Laurențiu Corbu(6). Prima ocazie a aparținut gazdelor, dar Popadiuc a trimis pe lângă poarta lui Aioani(26). Chindia a oferit replica prin Bic, dar acesta a trimis peste poarta ieșenilor(38). Ultima șansă a primei părți a aparținut echipei din Iași, însă Luckassen nu a putut deschide scorul(40).

Penalty făcut de Yameogo

Partea secundă începe dezastruos pentru Chindia, pentru că nou intratul Yameogo la faultat în careu pe Cabral, centralul Găman a dictat penalty, iar Passaglia l-a învins pe Aioani de la punctul cu var(47). Chindia nu a fost capabilă să revină, nu a avut nici măcar o ocazie periculoasă, din contră, putea să mai primească unul, dar lovitura de cap a lui Luckassen a trecut pe lângă poarta târgovi ștenilor(75). Târgoviștenii au înregistrat astfel a opta înfrângere din play-out și au retrogradat matematic, urmând ca din sezonul următor să evolueze la nivelul ligii secunde.

Poli Iași-Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)

Stadion: Emil Alexandrescu-Iași. A marcat: Passaglia(47-pen). Cartonașe galbene: Mihalache(61), Platini(62), Onea(69), Grădinaru(90+4)/Bic(66). Au arbitrat: George Găman, Vladimir Urzică și George Neacșsu. Poli Iași: Axinte - Cabral, Klimavicius, Frăsinescu, Onea - Grădinaru, Mihalache(65 De Iriondo), Passaglia, Popadiuc(58 Platini) - Omoh, Luckassen. Antrenor: Mircea Rednic. Chindia: Aioani – Corbu(6 Martac), Benga, Diallo, Dumitrașcu – Rață(80 Berisha), Bic - Neguț, Barbu(46 Yameogo), Ivancic(62 Dangubic)– Florea. Antrenor: Emil Săndoi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 03.08.2020 15:36

A contat si acel gol anulat în meciul cu Sibiul. Acolo cred ca s- a făcut diferența. Ne apropiam la 3 puncte de ei si treceam peste alții. Greșeală s-a mai făcut și prin înlocuirea lui Moldovan. Tu nu gândesti ca ala a făcut lotul, jucase cu ei peste 30 meciuri...Cum sa il inlocuiesti cu unul care nu mai antrenase de vreun an de zile si atunci în liga 2. Nu gândesti ? Ghergu asta era cu gândul la Sandoi de prin toamnă...Nu te- ai gandit si la altii mai buni. Se vede cand depinzi de politic. Ca nu- l demită pe Moldovan ca are clauza de 100 mii euro si pierd banii. Ca țăranii la piata...Daca aveai un patron potent, nu se uita la o clauză de 100 mii euro...Aducea pe cine dorea el...Ca ala de la Sfântu Gheorghe, nu ? Asta iarăși o greșală...Sa nu dai echipă după ce ai promovat unui patron cu bani. Sa faca ce doreste el...Nu sa stea in 100 mii euro...Se juca Moldovan cu ei. Se autopropunea antrenor pe la Dinamo, FCSB...Stia ca suntem săraci și nu avem ce face...Colac peste pupăză, te mai fura pe fata si arbitru. Noi acum i- am putea încurcă si pe Dinamo si pe Voluntari. Batem tot ca avem 2 meciuri acasă si unul în deplasare si arătăm că avem demnitate. Domnule primar lasati totul balta si terminat-o stadionul ala ca ne facem de ras. Nici în liga 2 nu avem.unde juca...Va propun pentru început să jucați la Titu...Nu stiu daca este omologat pt liga 2. La Ploiești va faceti de ras să jucați cu ei tot în liga 2. La Pucioasă ar mai fi o optiune, dar iarăși nu se știe dacă va accepta cu omologarea stadionului. Ar mai fi si la Moreni Este bine ca mai avem orase destul de aproape...Oamenii iubesc fotbalul si acolo...Bafta in liga 2 ! Aduceți oameni competenti...De data asta ne- am cam făcut de râs domnilor...


Trimis de Anonim la 03.08.2020 11:53

Si domnul Ghergu ce mai asteapta. Sa- si dea demisia. A promovat cum a făcut-o, nu mai contează. Important este ca ne- a dezamăgit cu stîngăciile lui...Omul nepriceput de vede de la distanță. Se vaită acum ca nu i- a mers echipa. Dar nepriceperea lui nu o vede ? Renunți la Leca care uite ca a promovat cu Pitestiul...Aceai nevoie de un apărător de baza acolo...Si mulți alți jucători care i- a avut în lot...Mizezi pe pustiul asta Aioanei ca titular...Pe Popescu îl ti rezervă de lux ca sa ia asta goluri la toate fazele mai periculoase la poartă noastră...Ce mai...Ma dezgustă acest Ghergu...Numai cand il vad ii citesc gândurile...Nu este nici pe departe de liga 1. Aici iti trebuie în primul rând stadion, apoi un președinte mana de fier. Jucători la nivelul la care joci. Nu figuranti...Gen Cherchez si altii...Antrenor cu o carte de vizită macar de liga 1.Nu din ăștia scoși de la naftalină, gen Moldovan sau acest Sandoi...Pacat de suporteri si de cei care au dat banii...Succes !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale