Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.02.2021 00:07

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Chindia se complică din nou

Chindia se complică din nou

COSTIN MIHAI


Chindia nu-și mai găsește cadența în campionatul Ligii 1, unde leagă șase meciuri consecutive fără victorie. Echipa lui Emil Săndoi nu a reușit să iasă din spirala rezultatelor negative nici după duelul cu FCSB, în condițiile în care liderul campionatului se prezintă destul de rău. Târgoviștenii au arătat parcă prea mult respect unui adversar debusolat, evoluând cu prea multă teamă și cu prea puțină inspirație. Statistica indică numai 2 puncte acumulate de Chindia din ultimele 18 posibile, care a cam pierdut contactul cu zona de play-off. Mai grav e că alunecă spre pozițiile retrogradabile, unde se duce o luptă disperată, pe viață și pe moarte. Dacă nu se trezește din visul neputinței, mai ales că următorii adversari sunt foarte duri, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe, trupa lui Săndoi riscă să termine sezonul regular în partea inferioară a ierarhiei. și cum în play-out punctele se înjumătățesc, e clar că diferențele dintre competitoare vor fi și mai mici, iar bătălia pentru evitarea retrogradării cu mult mai dură. După un salt frumos la începutul returului, până pe locul 5, Chindia a început să dea din nou rateuri și să tremure pentru menținerea în prima ligă. și cum în fotbal sentimentele se schimbă repede, din antrenorul idolatrizat luna trecută la Târgoviște, Emil Săndoi a ajuns acum să atragă critici. Situația se complică la Chindia, iar cei implicați au obligația să o regleze, pentru a nu degenera. Succes!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 24.02.2021 15:06

Daca se si injumatatesc punctele in play- out, este clar ca fi foarte rau pt ei Cu nr puncte injumatatit cazi rau la coada clasamentului. Cred ca acolo in play- out va trebui sa traga tare, ca anul asta nu mai scapa daca ajunge acolo jos. Nu mai este pomana de anul trecut. Toate echipele vor sa scape de cele 2 locuri direct retrogradabile sau de cele 2 de baraj. Sunt avantajati cei din liga 2 aici. Din 6 in play- off, 4 au sanse sa joace in liga 1. Nu-i tragedie daca sistemul ramane la fel si sezonul urmator, insa una este sa joci in liga 2 si alta in liga 2. Diferenta mare...Si cand ma gandesc cate puncte pretioase au risipit in retur si chiar in turul campionatului...Aici il gasesc vinavat, sm mai spus- o, pe sntrenorul Sandoi. El cu evitarea retrogradarii cand esti pe loc de play- off ! In loc sa incurajeze jucatorii sa lupte mai departe, el devine modest si doreste ce este mai rau...Normal ca jucatorii n- au mai tras tare...Lasa frate ca merge si asa...Si au venit rezultatele slabe una dupa alta, culminand cu acel egal cu UTA, unde nu au fost in stare sa conserve rezultatul dupa 90 minute si au pierdut 2 puncte la ultima faza importanta de joc...Nu mai vorbesc cu Bitosani, dupa 2 - 0, cu Iasi in prima etapa a returului cand toti le marcau 2, 3 goluri cel putin. Pana si Petrolul din liga 2 le- a dat 3 ! Si mai sunt si in turul campipnatului vreo 3 meciuri in care am pierdut lamentabil. Cu Clinceni, Florea rateazs 11 m, cu Iasi nu iei nimic cand i- ai dominat, cu Arges la fel. Te egaleaza spre final...Vreo 12 puncte care trebuia sa le luam...Asta am socotit eu. Aveam 40 puncte si eram in play- off 100%. Ce sa-i faci, asta este...Gresala se plateste scump...Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale