Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2016 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia se blochează în momentele cheie

Chindia se blochează în momentele cheie

COSTIN MIHAI


N-aș face o tragedie din eșecul Chindiei cu Mioveni, însă trebuie analizat responsabil. Mi-a fost teamă de adversarul argeșean, pe care l-am simțit cât este de puternic încă din vară, când cele două echipe au susținut un meci amical la Mioveni, câștigat tot de echipa lui Alexandru Pelici (3-1). Un tehnician care ne dă coșmaruri, după ce s-a impus la Târgoviște și în noiembrie 2015, tot cu 2-0, dar conducând pe CSM Rm. Vâlcea. Și formația din Mioveni a mai făcut zile fripte Chindiei în primăvară, când a blocat-o din drumul către Liga I, printr-o remiză albă lângă Turn. Nu știu dacă formația argeșeană a fost mult superioară în duelul de duminică, mai degrabă s-a impus prin pragmatismul din prima repriză, când a speculat la sânge greșelile venite pe lipsă de concentrare. Mai grav e că echipa lui Nicu Croitoru nu reușește să rupă clasamentul în momentele cheie și că pierde fără drept de apel în fața adversarilor tari din serie. Frustrant este că CS Mioveni nu bătuse pe nimeni în deplasare în acest campionat, nici măcar pe Balotești sau pe Călărași, echipe sub nivelul Chindiei, în timp ce noul lider Juventus București a călcat în picioare gruparea galben-verde (4-1). Târgoviștenii au reacționat excelent sezonul trecut după înfrângerea despre care vorbeam cu Vâlcea, câștigând spectaculos sub Tâmpa, cu FC Brașov, adversarul de duminică. Aștept o reacție de orgoliu din partea Chindiei, în continuare lider în clasamentul adevărului, cu +9, la fel ca „Steagul Roșu”. Iar asta se traduce printr-un succes la Brașov sau cel puțin printr-o remiză, pentru că încă un eșec ar aduce criza peste gruparea roș-albastră. E simplu de criticat în aceste momente, însă dușul rece cu Mioveni trebuie să-i trezească pe cei de la Chindia. Aici trebuie lucrat, la meciurile decisive, și nu-mi iese din minte returul pierdut în play-off-ul sezonului trecut, la UTA Bătrână Doamna. Eu nu mi-am pierdut încrederea în această echipă și nici în puterea ei de mobilizare, de ce nu ar obține un rezultat pozitiv la Brașov? Altfel, visul atât de frumos al promovării riscă să se destrame.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de eugen la 27.09.2016 20:25

Cred ca mai degraba nu se vrea performanta, altfel nu exista explicatie. Vorba cuiva, nu avem bani, nu avem stadion, se poate specula orice din aceste decaderi si jocuri pierdute inexplicabil. Si sezonul trecut s-a intamplat la fel.Am facut egal acasa cu Mioveni, am pierdut la Arad si apoi am sperat imposibilul. Vad ca si acum se intampla la fel.O infrangere la Brasov ar crea o criza la echipa, ducand la caderea in clasament si deruta de rigoare.Adevarul este ca am castigat cele 21 puncte cu echipe majoritatea de la locul 10 in jos, iar acum vom avea numai meciuri tari. Sa vedem de ce suntem in stare. Daca castigam cat mai multe puncte vom avea oarece sanse, daca vom pierde multe puncte, vom ramane o echipa de jumateatea clasamentului si atat.Bafta ! Hai Chindia !


Trimis de xfactor la 27.09.2016 10:27

Inca mai sper , desi va fi greu . De ce va fi greu ??? Clubul nu are posibilitati financiare de nici o culoare , pai cum sa mergi la promovare , caine surd la vanatoare !!!!!


Trimis de Bb la 27.09.2016 08:34

80 mil vechi a câștigat un jucător în 30 de zile de la Chindia și implicit și antrenorii sau președintele clubului ! Foarte mult ,bani ce sunt ai noștri ai cetățenilor ! Jucătorii cu contracte mai mari au câștigat mai mult ! Foarte mulți bani câștigați pentru liga 2 !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale