Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2014 08:24

Ultima oră! S-a cam terminat


A A

Chindia s-a resemnat, Fortuna pregătește șampania

Chindia s-a resemnat, Fortuna pregătește șampania

❚ În timp ce echipa lui Silviu Dumitrescu a reușit o victorie norocoasă la Bradu (2-1), obținută nesperat, la ultima fază (Săndulescu 90+4), formația prahoveană a defilat în Trivale, unde s-a impus cu un categoric 5-0 ❚ La final, Rică Neaga și-a anunțat retragerea de la echipa din Bradu, declarându-se deranjat de ,,lucrurile care s-au întâmplat înaintea acestui meci, iar eu sunt de altă factură”, indicând și echipa promovată: ,,Fortuna” ❚ ,,99% adversarii au jucat pentru altcineva, nu ați văzut ce motivați au fost? Mă consider principalul vinovat și o să-mi asum responsabilitatea pentru că s-a ajuns aici”, s-a resemnat și Silviu Dumitrescu ❚ La meci nu a fost prezent nimeni din executivul clubului, nici măcar președintele otopenar. ,,Probabil că a avut probleme în interes de echipă”, s-a rezumat Dumitrescu la un scurt comentariu ❚ Valentin Sinescu a oferit la finalul partidei cu Fortuna declarații uluitoare, spunând că înainte de meci a fost abordat de cineva, care i-a propus o sumă de bani, pentru ca echipa lui să-și apere corect șansele. Cu ample reacții de la cele două partide și cu dezvăluiri incendiare, numai în ziarul de luni!

 

COSTIN MIHAI, MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Chindia și Fortuna și-au obținut punctele și în penultima etapă din play-off, lucru care o poziționează pe ultima și mai aproape de promovare. În timp ce echipa lui Silviu Dumitrescu a reușit o victorie norocoasă la Bradu (2-1), obținută nesperat, la ultima fază (Săndulescu 90+4), formația prahoveană a defilat în Trivale, unde s-a impus cu un categoric 5-0.

Debusolați, târgoviștenii au tremurat serios pentru un succes pe sinteticul de la Bradu, chiar dacă Honciu (31) a deschis scorul în prima repriză, din lovitură liberă. Argeșenii au egalat după pauză, prin Murineanu (51), după care a venit și eliminarea lui Cornel Dinu (53). Ocaziile au curs apoi la poarta lui Popescu, însă golul a picat în cealaltă, la ultima fază, autor Săndulescu.

 

La final, Rică Neaga și-a anunțat retragerea de la echipa locală, declarându-se deranjat de ,,lucrurile care s-au întâmplat înaintea acestui meci, iar eu sunt de altă factură”, indicând și echipa promovată: ,,Fortuna”. Jucătorii de la Atletic ne-au dezvăluit după meci detalii incredibile, pe care le puteți citi în ziarul de luni.

 

Silviu Dumitrescu: ,,Mă consider principalul vinovat și o să-mi asum responsabilitatea”

Silviu Dumitrescu a părut și el resemnat, fiind foarte greu de crezut că Atletic Bradu va avea puterea sau măcar intenția de a încurca vineri pe Fortuna, la Câmpina.

„99% adversarii au jucat pentru altcineva, nu ați văzut ce motivați au fost? Mă consider principalul vinovat și o să-mi asum responsabilitatea pentru că s-a ajuns aici”, a declarat Silviu.

La meci nu a fost prezent nimeni din executivul clubului, nici măcar președintele otopenar.

„Probabil că a avut probleme în interes de echipă”, s-a rezumat Dumitrescu la un scurt comentariu.

Sinescu, dezvăluire șocantă!

În Trivale, la numai câțiva kilometri distanță, speranțele ca SCM Pitești să oprească Fortuna s-au risipit repede, astfel că prahovenii sunt ca și promovați în eșalonul doi.

 

Antrenorul gazdelor, Valentin Sinescu, a oferit la final declarații uluitoare, spunând că înainte de meci a fost abordat de cineva, care i-a propus o sumă de bani, pentru ca echipa lui să-și apere corect șansele. Piteștenii nu au contat în meciul cu Fortuna, expediind primul șut pe poartă abia în minutul 65. Cu ample reacții de la cele două partide și cu dezvăluiri incendiare, numai în ziarul de luni!

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de george pipo la 01.06.2014 17:22

chindia nu merita promovarea. Daca era echipa buna facea macar un egal in meciurile cu Campina. Asa ca stam bine in liga a treia ca si asa nu avem banii care ii are Campina chiar de promovam...


Trimis de Mihai la 01.06.2014 10:42

Chindia s-a resemnat pentru ca unii jucatorii si-au batut joc de echipa ( unul dintre combinatori fiind Cherchez) si cel mai slab antrenor in acest moment din Dambovita, Dumitrescu a reusit doua contraperformante intr-un an: o retrogradare si o nepromovare! Gata Dumitrescu sa-si de-a Demisia asa cum a promis pentru ca oricum sansele de promovare sunt zero! Sunt curios ce dezvaluiri incendiare vor fi luni, daca vor fi.


Trimis de Jean la 01.06.2014 09:46

Daca Dumitrescu a facut acest gest inseamna ca pana la urma si-a dat seama ca cea mai mare vina o poarta el pentru nepromovarea Chindiei. dupa parerea mea nu mai exista nicio sansa. In schimb l-am auzit pe presedinte la un post de radio in care spunea ca stam la mana Comitetului Executiv?! Ar fi bine sa promovam si asa, ca pana la urma Chindia merita un loc in liga 2. S-ar putea sa fie adevarat cu Cherchez pentru ca toata lumea stie ca este un caracter infect si facea multe "prostii" si la Sotanga si sa nu mai vorbim de anturajul lui din oras. Nu cred ca va realiza nimic in viata. Hai Chindia.


Trimis de Radu la 31.05.2014 20:20

Apropo Sa de-a si numele celui care la contactat pe antrenorul Sinescu, pentru ca daca faci acuzatii fara acoperire este foarte grav, mai ales pentru el ca antrenor.


Trimis de Sandu la 31.05.2014 20:16

Prin oras si pe alte site se vorbeste ca Dumitrescu a demisionat. Daca este adevarat nu este o pierdere. Despre Cherchez nu scrieti nimic pentru ca toata lumea vorbeste ca Dumitrescu la acuzat direct pe Cherchez pentru evolutiile dubios de slabe pe care acesta le-a avut in ultima perioada ?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale