Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2015 00:07

Meci amical. Chindia Târgoviște – FC Aninoasa 4-0 (2-0)


A A

Chindia s-a distrat cu Aninoasa

Chindia s-a distrat cu Aninoasa
Duel dezechilibrat între Chindia și Aninoasa, diferența de pregătire fiind destul de mare

❚ Pentru târgovișteni au punctat Cherchez, Vătavu, Ilie și Dobre, însă scorul putea fi cu mult mai mare dacă nu s-ar fi irosit ocazii importante ❚ Venită după numai câteva zile de antrenamente, Aninoasa s-a prezentat modest la primul amical, chiar dacă adversarul a fost unul de Liga a II-a

COSTINEL NEAGU


Chindia Târgoviște a debutat cu dreptul în meciurile amicale, învingând clar pe FC Aninoasa, scor 4-0. Divizionara B a început meciul în forță și a deschis scorul rapid, prin Cherchez (14). Chindia și-a dublat avantajul prin Vătavu (27), care a transformat impecabil o lovitură liberă din marginea careului, stabilind scorul primei reprize. Deși Nicu Croitoru a schimbat masiv, tot Chindia a fost mai periculoasă după pauză și a marcat încă două goluri. Adi Ilie (75) a făcut 3-0, după o pasă a lui Cornel Dinu, pentru ca tabela să fie închisă de Răzvan Dobre (86), după o acțiune personală.

Joc bun al Chindiei

Ambele echipe au fost la primul meci amical, Chindia și Aninoasa venind după mai multe antrenamente. Partida a fost dominată clar de Chindia, care a marcat de patru ori și a ratat numeroase ocazii. Jucătorii veniți de la Viitorul Constanța (Neniță, Cruceru și Vasile) au evoluat mulțumitor, la fel și Liviu Mihai sau Marius Ene. Pentru primul amical disputat, în condiții de caniculă, la ora disputării jocului fiind peste 30 de grade, Chindia a arătat că are poftă de joc. Miercuri, pe stadionul „Eugen Popescu”, echipa antrenată de Nicu Croitoru va disputa un amical de lux, cu Dinamo București, ora de începere a partidei fiind 18.30.

„Mela” Coman, un câștig pentru Aninoasa

Venită după numai câteva zile de antrenamente, Aninoasa s-a prezentat modest la primul amical, chiar dacă adversarul a fost unul de Liga a II-a. Dacă în prima repriză nu au existat ocazii de gol pentru echipa antrenată de Remus Gâlmencea, în partea secundă am notat două lovituri libere mai periculoase, dar Ștefan nu a prins cadrul porții. Nou promovată în Liga a III-a, FC Aninoasa a avut în primul 11 patru noutăți: Cernea, Coman, Leotescu și Neacșu. Cel mai bun jucător al oaspeților a fost Gabi Coman, venit de la FCM Târgoviște, care joacă parcă de o viață la echipa din Aninoasa.

Chindia: Aioani - Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu - Anton, Parghel - Neniță, Cherchez, Cruceru – Ene. Au mai jucat: Cristică, Gârlea - L. Mihai, Popa, B. Dinu, Nisipeanu, Voinea, Stoica, B. Matei, A. Ilie, Dobre, M. Dan, Grigore, Vasile. Antrenor: Nicu Croitoru.

Aninoasa: Bărboiu - Coman, Pahontu, Ștefan, Cernea - Călinescu, Rusu, Neacșu, Diță – Leotescu, Moțoi. Au mai jucat: I. Nicolae, Mihăilescu – V. Nicolae, Tudose, A. Maican, I. Maican, Constantinov, B. Matei, Vasiloiu, Florea, Petcu. Antrenor: Remus Gâlmencea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale