Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.09.2021 00:14

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia revine la Ploiești

Chindia revine la Ploiești

Dacă ne raportăm după rezultate, Chindia nu s-a descurcat rău în Liga 1 la Buzău, în postură de echipă gazdă. Varianta a fost ok, în special când era interzis accesul spectatorilor în tribună și toate echipe erau nevoite să joace fără suporteri. Numai că, acum sunt formații susținute puternic de fani, în timp ce Chindia, chiar dacă are mulți, nu se deplasează la Buzău pentru a-și susține favoriții, incomodați de distanța destul de mare, peste 120 de kilometri.

În atare condiții, s-a găsit înțelegere pentru o nouă găzduire la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”, casa Chindiei pentru al treilea mandat. Să sperăm că va fi și ultimul, iar echipa lui Emil Săndoi va reveni cât mai curând acasă, pe „Eugen Popescu”, chiar din această toamnă. Orice s-ar comenta, o deplasare la Ploiești (50 de kilometri) este mult mai accesibilă decât una la Buzău, mai ales că mulți dâmbovițeni din partea de est de județului au joburi în capitala județului Prahova.

Cu fanii alături, chiar și 1.000 sau 2.000, uneori au fost 5.000 sau mai mulți, nu doar aplombul va fi altul, însă și rețeta financiară sună mai bine. Oriunde ar juca, Chindia trebuie să adune puncte și să iasă din zona periculoasă a clasamentului. Cu un singur succes în șapte partide, echipa lui Săndoi a rămas datoare susținătorilor, dar și asociaților, care asigură un buget de salarii mulțumitor și la timp.

Apreciat până acum la toate nivelurile, Emil Săndoi trebuie să-și consolideze cu victorii scaunul de antrenor, altfel vor începe și pentru el problemele. Cu tot respectul pentru ce a reușit în sezonul trecut, însă acum este un alt campionat, echipa are puncte puține și nici nu prea joacă așa cum ne-am dori. În concluzie, nu se mai acceptă eșecul și la Mioveni. 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale