Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.12.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia poate mai mult

Chindia poate mai mult

Se spune că ultima impresie contează, iar un rezultat pozitiv în ultimul meci înainte de o pauză competițională poate șterge cu buretele lucrurile mai puțin bune făcute pe parcursul unei competiții. Dacă analizăm pagina oficială de Facebook a echipei târgoviștene, mai exact comentariile suporterilor dâmbovițeni, putem spune că ultima impresie chiar contează.

După ce au fost criticați dur în urma eșecurilor cu Dinamo și FC U Craiova, fotbaliștii lui Emil Săndoi sunt văzuți cu alți ochi după victoria cu Academica Clinceni. Chindia a reușit astfel să oprească seria rezultatelor negative, a obținut trei puncte importante și se menține în acest moment departe de zona locurilor direct retrogradabile. După un sezon în care Chindia a fost aproape de play-off, existau așteptări mari de la formația târgovișteană în această stagiune.

Echipa lui Emil Săndoi a pierdut însă jucători importanți înainte de startul acestui sezon, iar cei care au venit la Chindia, cu mici excepții, nu au arătat mare lucru. Lotul este unul slăbuț, Săndoi nu are prea multe variante, problemă la care s-au mai adăugat și câteva partide în care arbitrajul a fost groaznic, iar Chindia a avut de suferit din această cauză. Nu prea mai sunt șanse la o prezență în primele șase la finalul sezonului regulat, dar echipa târgovișteană are nevoie să adune cât mai multe puncte, pentru a rămâne departe de zona periculoasă a clasamentului.

Chindia a demonstrat că este capabilă de lucruri frumoase, a reușit câteva meciuri bune și în această stagiune, dar Emil Săndoi are nevoie de întăriri. Rămâne de văzut ce modificări vor fi în lotul echipei târgoviștene, pentru că este evidentă nevoia de jucători noi. Sub conducerea lui Emil Săndoi trebuie să ajungă fotbaliști care să aducă un plus, nu să conteze doar numeric.

Urmează o pauză competițională, în care trebuie să se muncească enorm, pentru a se rezolva problemele din jocul Chindiei, iar lumea din jurul echipei trebuie să fie conștientă că urmează meciuri foarte grele, cu o importanță uriașă în economia clasamentului. Chindia poate mai mult, trebuie să adune puncte în 2022, dar are nevoie de întăriri și de unitate!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale