Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2015 00:04

Chiar dacă Aninoasa este interesată de jucătorii care au prins ultimul turneu final


A A

Chindia nu renunță la juniorii B

Chindia nu renunță la juniorii B
Echipa juniorilor B de la Chindia a devenit foarte atractivă pentru echipele care sunt obligate să folosească jucători Under 19

❚ „Cred că e mai avantajos pentru ei să joace la 17 ani în Liga a III-a, decât să o facă la juniori, chiar și pentru Chindia. Practic, îi creștem pentru Târgoviște, ne ajută și pe noi, iar toată lumea este mulțumită”, a sunat propunerea lui Remus Gâlmencea ❚ „Este exclus să dăm juniori B la Aninoasa, pentru că avem noi nevoie de ei. Vor juca în campionatul de Elită, care vă garantez că este unul foarte puternic în noul format”, a fost refuzul categoric al președintelui Chindiei, Marcel Ghergu ❚ În acest moment, dintre toate divizionarele dâmbovițene, FC Aninoasa pare cea mai descoperită la nivelul jucătorilor Under 19, dovadă că a folosit doar un titular în amicalul cu Chindia, în condițiile în care este obligată să joace în permanență cu trei astfel de jucători

COSTIN MIHAI


 

FC Aninoasa a folosit în amicalul de sâmbăta trecută, cu Chindia (0-4), un singur jucător titular Under 19, pe Neacșu. Remus Gâlmencea i-a mai introdus pe parcurs pe Florea și Petcu, ultimul revenit după un împrumut la ªtiința Odobești. Cam aceștia sunt la momentul actual toți fotbaliștii sub 19 ani ai noii divizionare C, plus Postelnicu, acum accidentat.

Cum la Liga a III-a se va juca în permanență cu trei jucători Under 19 pe teren, însă mai trebuie și dubluri la ei, e clar că Aninoasa nu stă foarte bine la acest capitol.

„Vrem să mai aducem niște juniori de la Nucet, avem promisiuni în acest sens de la domnul director Gherghe. Din păcate, de la Chindia nu prea mai avem ce lua de la juniori A. Unii s-au lăsat, alții au mers pe la Titu sau Tr. Măgurele, însă poate ne lipim de juniorii B. Până la urmă, cred că e mai avantajos să joace la 17 ani în Liga a III-a, decât să o facă la juniori, chiar și pentru Chindia. Practic, îi creștem pentru Târgoviște, ne ajută și pe noi, iar toată lumea este mulțumită. Spre exemplu, îmi plac foarte mult fundașii centrali”, și-a făcut calculele Remus Gâlmencea, care pregătește și juniorii D ai Chindiei.

 

Ghergu: „La juniorii B nu se umblă!”

Strategia lui „Gâlmă” nu e una rea, mai ales că el face parte din structura tehnică a clubului Chindia, iar juniorii B sunt destul de bine cotați, după ce au prins un turneu final. Din păcate pentru el, președintele Chindiei, Marcel Ghergu, refuză categoric să cedeze vreun junior B la Aninoasa, explicând și motivul.

„Cred că am fost foarte deschiși cu cei de la Aninoasa. În momentul în care profesorul Croitoru a anunțat lista cu jucătorii care nu prind lotul echipei, prima propunere am făcut-o către Aninoasa. I-am lăsat să-și aleagă ce vor din jucătorii Under 19, fără a-i obliga pe copii să meargă acolo. Dar să le dăm și juniori B, este exclus. În primul rând că avem noi nevoie de ei. Gândiți-vă că am păstrat cinci jucători Under 19 și oricând pot apărea probleme legate de accidentări sau suspendări, iar atunci va trebui să apelăm la juniorii B. În plus, ei vor juca în campionatul de Elită, care vă garantez că este unul foarte puternic în noul format. Aici se pregătesc zilnic, nu de două ori pe săptămână, și sunt prinși într-un ciclu competițional pe termen mai lung. În plus, e ușor să spui că-l vrei pe x sau pe y, dar mai trebui ținut cont și de statutul juniorilor. Alt exemplu, își permite Aninoasa să le asigure masă și transport? La juniorii B nu se umblă, vor crește în formula actuală”, a transmis Marcel Ghergu.

 

Aninoasa suferă la jucători Under 19

Oferta Chindiei la nivelul celor ce au terminat junioratul nu a fost foarte generoasă în această vară. Cel puțin Nicu Croitoru nu a oprit niciun astfel de jucător, motiv pentru care fiecare a încercat să se lipească pe unde poate. Bicher și Ghenu sunt la Tr. Măgurele, Neacșu și Postelnicu la Aninoasa, Lupu și Moruz la Titu, în timp ce despre Ghinea și Roșciugă nu se mai știe nimic.

Croitoru a păstrat totuși trei juniori A, pe Nisipeanu, Dan și Stoica, însă favoriți la titularizare ca jucători Under 19 sunt Neniță și Cruceru, aduși de la Viitorul Constanța, dovadă că au fost folosiți în formula de bază în amicalul cu Aninoasa.

La Viitorul a ajuns, în schimb, Valeriu Matei, căpitanul juniorilor B de la Chindia, dar în probe. Dacă va fi oprit, clubul lui Gică Hagi va fi obligat să-i achite grila de formare. În concluzie, Aninoasa tot transferă jucători peste 19 ani (unde or să joace toți?), în schimb suferă la cei de Under 19.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de gygy la 28.07.2015 09:54

aninoasa sa caute si antrenor cu licenta pentru ca galmencea nu mai are ce cauta acolo pentru el liga3 e o palarie prea mare aviz f c m targoviste


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale