Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:06

Cătălin Mișu arată cu degetul spre vinovați:


A A

"Chindia nu poate promova cu actuala conducere tehnică și executivă"


Cătălin Mișu

❚ Mișu s-a alăturat Chindiei din acest campionat, oferind o sponsorizare, la fel cum a procedat și la Rapid. Un produs al mediului privat, unde nu reziști și nu te impui ușor, Mișu nu-i menajează absolut deloc pe antrenorii și pe conducătorii Chindiei, chiar dacă unii îi sunt foarte buni prieteni ❚ „Cei care au acceptat să vină pe funcții nu au avut niciun proiect. Nu și-au propus promovarea, nu și-au propus mai nimic. Hai să treacă timpul și să ne luăm salariul, că avem copii și familie. Dacă erau la un club privat, vă asigur că ar fi plecat demult” ❚ „E clar că trebuie alți antrenori, iar variantele sunt două. Ori aducem un antrenor care să fi trecut pe la Divizia A, ori aducem un fost mare fotbalist care vrea să intre în circuit” ❚ „Antrenorii Chindiei sunt datori cu niște răspunsuri, sunt obligați să le vorbească ziariștilor, să transmită mesajul lor către public, până la urmă sunt plătiți din bani publici. Poate le e teamă că nu stăpânesc bine nici limba română. De ce nu-i întrebați ce facultăți au terminat?” ❚ „Asociații au multe probleme de rezolvat și mai importante decât fotbalul. Tot ce pot să vă spun este că nu au avut mână bună când au venit cu numiri la echipă” ❚ „Niciodată nu sunt jucătorii de vină. Peș- tele de la cap se împute. Până la urmă, pe jucători cine i-a adus la echipă?”

COSTIN MIHAI


 

Cătălin Mișu s-a alăturat Chindiei din acest campionat, oferind o sponsorizare, la fel cum a procedat și la Rapid. Un produs al mediului privat, unde nu reziști și nu te impui ușor, Mișu nu-i menajează absolut deloc pe antrenorii și pe conducătorii Chindiei, chiar dacă unii îi sunt foarte buni prieteni.

Dacă asociații o scaldă și vorbesc uneori doar să se afle în treabă, Cătălin nu ocolește întrebările noastre, prezentând răspunsuri care îți taie răsuflarea. La fel ca și noi, îi găsește vinovați pe antrenori și pe conducători, mai puțin pe jucători. La fel ca mulți alții, consideră că echipa nu poate performa în actuala formulă tehnică și executivă.

 

Rep.: Domnule Mișu, înainte să demarăm acest interviu, aș vrea să lămurim un lucru. Ce postură aveți la clubul Chindia?

- Pot spune că sunt sponsor, câtă vreme există un contract de sponsorizare între firma pe care o conduc și clubul Chindia. Ofer o anumită sumă de bani. Acum vreau să lămuresc eu ceva. În acest interviu nu vorbesc ca sponsor al Chindiei, o fac din postura unui contribuabil cu o foarte mare participare la bugetul județului, de unde își trage seva clubul Chindia.

 

Rep.: Am sesizat că sunteți un bun cunoscător al fotbalului, urmăriți foarte atent desfășurarea lui la toate nivelurile, așa că vă întreb fără ocolișuri. Ce nu merge la Chindia, de ce a ajuns așa de jos?

- Pentru că cei care au acceptat să vină pe funcții nu au avut niciun proiect. Nu și-au propus promovarea, nu și-au propus mai nimic. Nici gogoașa cu crearea unei echipe competitive în doi ani nu merge. Practic, cei care conduc acum clubul nu și-au asumat nicio responsabilitate clară timp de doi ani. Hai să treacă timpul și să ne luăm salariul, că avem copii și familie. Dacă erau la un club privat, vă asigur că ar fi plecat demult. Eu le impuneam promovarea în contractele de muncă, iar dacă obiectivul era periclitat, plecau singuri, nu mai așteptau să-i dau eu afară.

 

„Și cu Ghergu antrenor eram peste în clasament”

Rep.: Chindia a căzut până pe locurile 8-9, însă diferența de lider este de numai patru puncte. Chiar credeți că e tot pierdut?

- Echipa nu poate promova cu actuala conducere tehnică și executivă. E clar că trebuie alți antrenori, iar variantele sunt două. Ori aducem un antrenor care să fi trecut pe la Divizia A, ori aducem un fost mare fotbalist care vrea să intre în circuit. Să nu credeți că mă refer aici la Rică Neaga, chiar dacă îmi este prieten.

 

Rep.: Credeți că dacă ar fi ajuns la Chindia, Neaga avea rezultate mai bune?

- Bineînțeles. Sunt absolut convins că Rică reușea mult mai multe decât a făcut Croitoru. Hai să-ți spun ceva. Și cu Ghergu antrenor eram peste, pentru că Marcel are licență și e mai bun decât Croitoru. Până la urmă, vorbesc rezultatele. Uitați-vă unde este Chindia cu Croitoru și unde este Titu cu Neaga.

 

„Și antrenorul secund are vină, sunt cu toții o echipă”

Rep.: Antrenorul secund Sică Bârdeș credeți că are vreo vină?

- Sigur că are. Sunt o echipă cu toții, un staff, dacă unul e mai moale sau neinspirat, celălalt trebuie să-l completeze, să retușeze greșelile apărute. Dacă l-aș aduce pe Ganea la Chindia, fotbaliștii or să mănânce jar, de frică vor juca. Să-i vezi atunci pe băieți ce aleargă și ce atmosferă va fi la echipă. În România fotbalul nu merge decât cu biciul. E un adevăr trist, dar este adevăr.

 

Rep.: Antrenorii nu au curajul nici măcar să iasă într-o conferință de presă, să răspundă la întrebări. Spre exemplu, Nicu Croitoru nici telefonic nu mai poate fi contactat. De ce se feresc antrenorii Chindiei?

- Să apari săptămânal în fața presei, prin intermediul unor conferințe, mi se pare un lucru de bun simț. Antrenorii Chindiei sunt datori cu niște răspunsuri, sunt obligați să le vorbească ziariștilor, să transmită mesajul lor către public, până la urmă sunt plătiți din bani publici. Poate le e teamă că nu stăpânesc bine nici limba română. De ce nu-i întrebați ce facultăți au terminat, poate se leagă ceva.

 

„Te rogi de ei să le aduci un brand la Târgoviște”

Rep.: Nu-i înțeleg nici pe asociați de ce nu iau măsuri, dacă treaba nu merge. Spre exemplu, Alexandru Oprea, administratorul public al județului, spunea că în cazul unei retrogradări în județ, abia se vor mai scuti din cheltuieli.

- Asociații au multe probleme de rezolvat și mai importante decât fotbalul.Tot ce pot să vă spun este că nu au avut mână bună când au venit cu numiri la echipă.

 

Rep.: Primarul interimar Ciprian Prisăcaru a declarat că jucătorii sunt de vină.

- Niciodată nu sunt jucătorii de vină. Peștele de la cap se împute. Dacă la mine la firmă nu merge treaba, sunt de vină angajații? Nu, eu sunt de vină, pentru că eu administrez afacerea. Până la urmă, pe jucători cine i-a adus la echipă? Mie unul nu-mi vine să cred că s-au obținut așa de puține puncte, pentru că seria e atât de slabă, încât nu are cine să promoveze. Ca să îți dai seama de debandada care este la echipă, jucătorii au luat hotărârea de a nu evolua din superstiție în echipamentul pus de mine la dispoziție, chiar dacă erau obligați să o facă, conform contractului. Ca să facă ceva, mi se pare că cineva trebuie să tragă de ei tot timpul, altfel lasă-i în lumea lor, fără obiectiv, fără presiune, doar să-și ia salariile și să-și crească copiii. Le-am propus să joace un amical cu Rapid, însă au refuzat, că s-au înțeles cu Viitorul Constanța. Spuneți-mi, au susținut vreun amical cu Viitorul? Stai să te rogi de ei să le aduci un brand la Târgoviște, precum Rapid, Dinamo sau Petrolul Ploiești, însă nici nu te bagă în seamă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de somebody la 21.10.2014 13:07

In loc sa-l puneti pe bosorogul de Croitoru antrenor la echipa, mai bine il puneati pe Romica Ciobanu, ca e un antrenor tanar, cu experienta si cu licenta A, ca sa nu mai zic ca e dambovitean, dar voua va trebuie din afara!?!? Il aveti pe asta sub nas, in curtea voastra, dar l-ati marginalizat dandu-i o echipa de juniori, unde are niste rezultate fabuloase, iar voi va faceti ca nu vedeti!!!!


Trimis de Roberto la 21.10.2014 08:29

De ce nu iei Misule echipa si o duci pana in liga I???...tot spun asociatii ca vor sa faca economii...hai sa lasam vorbele si sa trecem la fapte....vino in iarna, preia echipa, promoveaza in B si ai respectu' tuturor microbistilor din judet!!!


Trimis de Marin G. la 20.10.2014 23:54

Pai cine esti tu sa vorbesti in numele chindiei?
Vrei sa pui mana pe echipa?
Nu e normal ce faci, stim ca platesti ca sa facu atmosfera la echipa.
Cred ca si intrebarile le-ai facut singur. Sau e interviu trimis prin SMS :)))


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale