Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.05.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Chindia nu merită să rămână în Liga 1

Chindia nu merită să rămână în Liga 1

Ce poate fi mai ușor pentru un fotbalist decât să evolueze la Chindia Târgoviște? Nu există întârzieri salariale, nu există presiune din partea suporterilor, singura problemă fiind lipsa unui stadion propriu, a unei case în care să evolueze pe prima scenă fotbalistică. Cu toate acestea, în ciuda stabilității financiare, dar și a faptului că a existat liniște în jurul echipei, deși rezultatele din play-out au fost jenante, Chindia Târgoviște a arătat penibil în manșa tur a barajului pentru menținere/promovare în prima ligă.

Echipa pregătită de Emil Săndoi a pierdut cu ocupanta locului 5 din Liga a 2-a, un rezultat care lasă urme adânci în sufletul suporterilor târgovișteni. Încă de la începutul play-out-ului, Chindia a arătat rău și a reușit să învingă doar pe Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, echipe cu mari probleme de lot, dar și financiare. Formația târgovișteană a arătat din ce în ce mai modest, însă așteptările erau mari de la meciul cu Chiajna.

Sigur, mai este o partidă de jucat, soarta acestui baraj poate fi schimbată, dar modul în care Chindia a abordat meciul din finalul săptămânii trecute ar trebui să ridice mari semne de întrebare. Nu te poți prezenta așa, atunci când este în joc soarta echipei, când trebuie să eviți retrogradarea și să rămâi pe prima scenă fotbalistică. Nu ai voie să faci greșeli de genul celor comise de Pițian și Șerban, când evoluezi pentru o echipă de Liga 1.

Chiar dacă mai sunt șanse pentru evitarea retrogradării, iar Chindia poate să-și îndeplinească obiectivul în urma meciului retur, pentru ceea ce a arătat în ultimele luni, nu merită să rămână în prima ligă. În ultima vreme, suporterii l-au criticat pe Emil Săndoi, dar cred că principalii vinovați sunt jucătorii. Indiferent de cine stă pe banca tehnică, de modul în care pregătește jocul, de schimbările făcute, atunci când evoluezi pentru evitarea retrogradării trebuie să dai totul pe teren.

Nu poți să abordezi un meci atât de important cu o astfel de atitudine, pentru că nu poți salva echipa. Din păcate, părerea mea este că formația târgovișteană nu mai merită să rămână în Liga 1. Sper, totuși, să o facă, în special pentru suporterii frumoși pe care îi are. Aceștia trebuie să umple stadionul de la Ploiești în retur și să împingă jucătorii de la spate, pentru a se salva de la retrogradare.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale