Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.09.2014 00:08

AS Vișina Nouă – Chindia Târgoviște 2-2 (0-2)


A A

Chindia Nouă: 2-2 de la 2-0

Chindia Nouă: 2-2 de la 2-0
Chindia scap printre degete o victorie ca și făcută la Vișina Nouă

P.D.

 


 

Stadion „Sportul” Vișina. Spectatori: 50. Au marcat: Aria (73-pen, 87-pen) / Popa (3), Ispas (26). Au arbitrat: Robert Avram (Pitești) – Marius Truță (Sireasca – Vâlcea), Ovidiu Dorobanțu (Rm. Vâlcea). Observatori FRF: Marian Ezaru, Bogdan Pancu (ambii Craiova). Cartonașe galbene: Badea (32), Nica (40), Oltea (68, 90) / Penescu (19), Anton (62), Vătavu (72). Cartonaș roșu: Oltea (90).

Vișina Nouă: Gălan – Căpraru, Plean, Neacșu, Rădulescu (60 Sîrbu) – Dumbravă, Glișcă, Badea, Stancu – Nica (46 Oltea), Aria (90+2 Cojocaru). Antrenor: Laurențiu Urâtu.

Chindia: Cristică – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Penescu (64 Parghel), Voinea – Dobre (77 Grigore), Anton, Cherchez – Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Chindia a debutat lansat la Vișina Nouă, unde a luat un avans de două goluri încă din prima jumătate de oră. Popa s-a poziționat norocos pe o degajare a lui Gălan (3), iar ricoșeul i-a asigurat o poziție simplă de finalizare. Tot el putea dubla avantajul, însă a ajuns un pic mai târziu la centrarea lui Cherchez, în fața porții (15). Verdict amânat până în minutul 26, când Ispas a lovit frumos cu capul o minge trimisă din corner de Anton. Era deja 2-0 pentru Chindia, care nu a tremurat decât la șutul lui Badea (10), însă Cristică a fost atent, iar misiunea târgoviștenilor părea simplă pe pământ oltenesc. Cristică a mai scos o dată, de data aceasta în fața lui Stancu (33), l-a blocat apoi și pe Aria (52), iar meciul se putea închide în minutul 62, când Chindia a cerut penalty.

L-au primit gazdele, după un duel Vătavu – Badea (72), și Aria (73) a redus din diferență, lansând avertismentul că partida nu e jucată. Și așa a picat al doilea penalty, scos tot de Badea (86), cu Ispas în rolul de „servant”. Același Aria (87) a găsit golul de la punctul cu var, stabilind rezultatul final. Degeaba s-au aruncat apoi târgovi ștenii în atac. Voinea (88) a ratat ținta de puțin, iar voleul lui Anton (90+1) nu s-a oprit în plasă, ci în mâna unui adversar. Chiar dacă au terminat meciul cu un om în minus, după eliminarea lui Oltea (90), și cu antrenorul Urâtu în tribune, unde a fost trimis încă din finalul primei reprize, Vișina Nouă nu ar fi revenit în partea a doua fără ajutorul arbitrilor.

Asta nu scuză rătuteala Chindiei din repriza secundă, care le-a permis gazdelor să domine și să forțeze egalarea. Încă două puncte pierdute de echipa lui Nicu Croitoru în deplasare, după ce a condus cu 2-0, la fel ca la Afumați. Mai trebuie spus că ultimele trei goluri primite de Chindia au fost din penalty. E și asta ceva!

Declarații

„Am avut impresia că ne-am întors în timp, când se juca dur, cu presiune pusă pe arbitri și cu decizii care să favorizeze grosolan echipa gazdă. Am avut penalty clar la 2-0 și nu ni s-a dat. Am avut penalty clar la 2-2 și nu ni s-a dat. În schimb, ei au primit un penalty cadou, pentru că Vătavu nu a faultat. Iar la al doilea, adversarul și-a preluat mingea cu mâna, de deasupra capului, înainte să-l faulteze Ispas. Știam că Robert Avram e arbitrul de casă al celor de la Vișina Nouă, iar el nu a ținut decât să ne confirme acest lucru. Arbitrajul nu scuză însă faptul că am permis adversarului să revină și să ne egaleze. Se întâmplă pentru a doua oară să fim egalați în deplasare, după ce conducem cu 2-0, or asta nu e deloc în regulă” - Nicu Croitoru, antrenor Chindia.

„Până și observatorul de arbitri a recunoscut că ni s-a refuzat un penalty clar la 2-0. Nu sunt genul care să exagereze criticând arbitrajul, încerc să fiu cât mai realist, însă acum am fost dezavantajați grosolan. Cel puțin în a doua repriză am văzut un arbitraj cum n-aș vrea să mai trăiesc vreodată. Nu știu cum va reuși să promoveze Robert Avram, dacă arbitrează de maniera asta” – Marcel Ghergu, președinte Chindia.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Vlad la 22.09.2014 08:31

Daca la Afumati ai avea o scuza pentru ca ilfovenii sunt o echipa cu pretentii la promovare, in schimb cu Visina Noua nu ai nici-o scuza pentru ca aceasta este o echipa care se lupta in partea de jos a clasamentului.


Trimis de Paul C. la 22.09.2014 08:17

I-am batut si pe acestia!


Trimis de Costel la 22.09.2014 08:05

Sa faci 2-2 cu o echipa modesta in conditiile in care beneficiezi de cele mai mari salarii din liga 3 (2.500 lei - 3.000 lei), cu prime de 300 lei acasa si 600 in deplasare, cantonament inainte de meciuri indiferent ca joci acasa sau in deplasare, etc.... Bani cu nemiluita si performanta.......Cu un presedinte care in ultimii 10-15 ani a fost vanzator de masini, fara prestanta si fara curaj in fata jucatorilor ( bine sunt si eu un pic rautacios pentru ca nu poti sa te impui in fata unor jucatori care iti cunosc trecutul dubios!!!!!!!!!), un antrenor care a pregatit o echipa care an de an a retrogradat in campionatul judetean, dar datorita milei FRF, Urban Titu a ramas de fiecare data in liga 3, dar si cu un mare "priceput" in ale fotbalului, Misu cel cu gresia!


Trimis de Dedu la 22.09.2014 00:02

La vaicareli sunteti primi, dar cu evolutia echipei din repriza secunda de la Visina Noua si de la Afumati cum ramane?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale