Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.01.2021 00:10

Liga I. Chindia Târgoviște - Academica Clinceni 2-1 (2-0)


A A

Chindia mărește accelerația

Chindia mărește accelerația

❚ Meciul a fost unul disputat, trupa lui Emil Săndoi a făcut un joc bun, reușind să obțină 3 puncte importante, care au dus-o pe locul 5, cu 27 de puncte ❚ Dani Popa și Cristi Neguț au semnat reușitele victoriei în prima repriză, golul lui Cascini, din partea secundă, venind doar ca o palidă consolare pentru ilfoveni ❚ Finalul de joc a aparținut tot formației târgoviștene, care ar mai fi putut marca prin Iacob și Berisha, însă scorul final a fost doar 2-1 pentru Chindia

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia Târgoviște a întâlnit în etapa a 18-a a sezonului de Liga I, la Buftea, pe Academica Clinceni, într-un meci al surprizelor plăcute din această stagiune. Meciul a fost unul disputat, trupa lui Emil Săndoi a făcut un joc bun, reușind să obțină 3 puncte importante, care au dus-o pe locul 5, cu 27 de puncte, la 4 lungimi distanță de Viitorul Constanța, prima formație aflată sub linia locurilor de play-off.

Repriză perfectă pentru Chindia

Meciul a început cu Chindia în atac, formația târgovișteană a reușit să puncteze prin Dani Popa, însă golul a fost anulat pe motiv de offside (6). Academica a oferit replica prin Dobrescu, care a șutat puternic de la distanță, însă Aioani a avut o intervenție bună (12). Chindia a revenit în atac, dar Neguț nu a reușit să-l învingă pe Vâlceanu (16), care nu a mai avut însă cum să intervină și la execuția frumoasă a lui Dani Popa, cel care a deschis scorul (25). Trupa lui Emil Săndoi și-a făcut misiunea mai ușoară și a reușit să puncteze din nou, de această dată prin Cristi Neguț, cu un șut din interiorul careului (27). Aceasta a fost ultima ocazie importantă a primei reprize, iar Chindia a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri.

Cascini a redus din diferență

Repriza secundă a început rău pentru formația târgovișteană, pentru că la prima fază mai importantă Cascini a reușit să marcheze și să reducă din diferență (60). Fotbaliștii Chindiei au reacționat bine după golul primit, s-au întors în atac, însă Florea și-a prelungit prea mult mingea la o fază interesantă (64), iar mai apoi, nimeni nu a fost în careu să finalizeze centrarea bună a lui Popa (69). Finalul de joc a aparținut tot formației târgovi ștene, care ar mai fi putut marca prin Iacob (81) și Berisha (90+1), însă scorul final a fost doar 2-1 pentru Chindia.

Caseta tehnică

Stadion: Centrul de Fotbal Buftea. Au marcat: Dani Popa (25), Cristi Neguț (27) / Juan Cascini (60). Cartonașe galbene: Florea (21), Iacob (87), Dulca (90+3) / Gardoș (39), Pîrvulescu (49), Markovici (62), Dumitriu (86), Cascini (90+3). Chindia Târgoviște: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Neguț, Rață, Dulca, Dumitrașcu – Florea (68 Berisha), Popa (90+2 M.Costea). Antrenor: Emil Săndoi. Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov (46 Moulin), Jutric, Gardoș, Dobrescu (83 Dumitriu) – Popa, Cebotaru (59 Markovici), Cascini – Cordea (83 Achim), Chunchucov, Andronic (19 Pîrvulescu). Antrenor: Ilie Poenaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 05.02.2021 13:22

Mareste acceleratia spre liga 2 ! Nicidecum in alt sens...Au inceput infrangerile...Vor continua mult timp...Asta este numai inceputul...Urneaza inca una la Medias, vor mai cobori cateva locuri ca in final sa se situeze acolo unde ne doresc toti, pe ultimul sau penultimul...Cu sens unic spre liga 2...Degeaba i- ati laudat impreuna cu antrenorul extrem de modest. Liga 2 scrie pe voi !


Trimis de Anonim la 29.01.2021 10:41

De ce nu-i spune Ghergu lui Sandoi, sa nu mai spuna ca Chindia lupta pt evitaeea retrogradarii, cand de fapt in acest moment este pe loc de play- off. Si la vreo 10 puncte de play-out.De locurile alea care duc in liga 2.De la locul 13 in jos...Nici alea toate, ca locurile 13 si 14 joaca la baraj si mai mult ca sigur raman in liga 1. Numai pe 15 si 16, nu trebuie sa fi...Ca retrogradezi. Daca nu intervine ceva neprevzut, sezonul asta cred ca scapa de retrogradare directa. Este la peste 10 puncte de acele lociri retrogradabile...Greu de crezut ca vom retrograda cand suntem deocamdata pe 6 si vom mai ramane aici cel putin etapa 20. Mai avem 10 etape. Inca vreo 5 victorii si suntem in play-off...Multa ambitie. Succes !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale